חיפוש אחר ציור

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
עימדתי ספר של סיפורי צדיקים, ועכשיו יש מישהי שמאיירת אותו (ב"ה מצאנו פה מפרוג).
עכשיו אנו זקוקים לציור לכריכה. בעל-הבית לא מעוניין להזמין ציור מסויים, שיעבדו עליו קשה ובסוף הוא לא ירצה אותו, אלא רוצה לקנות משהו קיים. אם יש למישהו תמונה מתאימה (עדיף בסגנון ציורי שמן, אך לאו דוקא) שהוא מעוניין למכור העתק שלה - מוזמן לשלוח לי דוגמית (כמובן עם סימן מים או כל הזכויות שמורות), והצעת מחיר.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה ותזכו למצוות.

(למערכת PROG, סליחה שאני מפרסם כאן ולא בביקוש עבודה, יש לי 2 סיבות:
א. פה מסתובבים האנשים הנכונים
ב. פעם שעברה שפירסמנו בביקוש עבודה בקשה דומה הגיעו אלינו עשרות איורים טובים ויפים, אך ביניהם היו גם איורים של אנשים שלא נמנים על חוג שומרי התורה והמצוות. אם הם ישלחו לי תמונות טובות שמתאימות למטרה המבוקשת לא אכפת לי, אך דא-עקא שבפעם שעברה קיבלנו גם תמונות לא צנועות, שאיירו כל מיני ארחי-פרחי שמחפשים עבודה באיור)

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
ציורים שיתאימו - אב ובנו לומדים תורה, חסידים בטיש, רב לומד תורה לאור נר, שוק יהודי וכדומה

רבקה שוורץ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
בס"ד איזה ציור רוצים ?יש לי תמונה של הבבא סאלי האם זה מתאים?

קבצים מצורפים

• 1הבבא סאלי.jpg
    1הבבא סאלי.jpg
    KB 755.7 · צפיות: 26

אבימי

מנהל קהילת איור
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
בס"ד איזה ציור רוצים ?יש לי תמונה של הבבא סאלי האם זה מתאים?
שימי לב שזהו אשכול שנפתח לפני....11 שנה!
בבקשה, שימו לב, לא להקפיץ אשכולות.
הקפצת אשכול הכוונה היא לכתוב הודעה באשכול שההודעה האחרונה בו פורסמה לפני יותר מחצי שנה אחורה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה