חינוך ילדים

אביגיל 24

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
מי מכיר באזור חיפה רכסים
קורס בנושא חינוך ילדים ולא בגישת שפר?

1221

משתמש רשום
סתם מעניין אותי. מה הבעיה בשפר.?
בדיוק השבוע הייתי בשיעור נסיון. ומשהו לא ממש מצא חן בעיני . למרות שהמרצה דיברה יפה ומאד משכנע. משהו בברק בעיניים של זאת שהביאה אותה והניסים ונפלאות שעליהם היא דיברה.המרצה טענה שהיא מרגישה שזו השליחות שלה בעולם וע"י הגישה הזו היא תביא את הגאולה .היו לה הרבה דברי טעם אבל שוב- משהו הפריע לי
ושאמרתי לחברות שהלכו איתי לשיעור את ההרגשה שלי הן הסתכלו עלי כאילו הגזמתי........

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
נכתב ע"י 1221;2297751:
סתם מעניין אותי. מה הבעיה בשפר.?
בדיוק השבוע הייתי בשיעור נסיון. ומשהו לא ממש מצא חן בעיני . למרות שהמרצה דיברה יפה ומאד משכנע. משהו בברק בעיניים של זאת שהביאה אותה והניסים ונפלאות שעליהם היא דיברה.המרצה טענה שהיא מרגישה שזו השליחות שלה בעולם וע"י הגישה הזו היא תביא את הגאולה .היו לה הרבה דברי טעם אבל שוב- משהו הפריע לי
ושאמרתי לחברות שהלכו איתי לשיעור את ההרגשה שלי הן הסתכלו עלי כאילו הגזמתי........

היו על זה כבר אשכולות ארוכיםםםםם

גילול

משתמש מקצוען
בחיפה יש את
פניני שטיינר מנווה שאנן
ושורי זולדן - מרמת ויז'ניץ

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה