במידת האפשר אשמח לשמוע מי זה ולקבל פרטי יצירת קשר, תודה.מישהו מקצועי שמבין בזה
בקיצור כמו שאמרת אבל יש כמה מיני סוגים גם בזה שהחסרונות הזה נפתרו יש לי את זה ובתוך עשר דקות החדר הוא חחםםם!!!חסרונות:
1. לוקח לו זמן לחמם , לא זוכרת במדויק אבל אם היינו מגיעים הבית והיה קר והדלקנו לקח לו איזה שעה , שעה ורבע עד שהבית התחיל להיות מחומם שירגישו.
2. הבנתי שלוקח חשמל רק שאצלנו הוא פעל רב הזמן על אנרגיה ירוקה מהרוח ולכן כמעט ולא הורגש בכיס.
3.מטמפרטורה של חמש מעלות ומטה לא מחם או שבקושי מחם אבל ממש!
אפשרי לעשות את זה בישראל?אנרגיה ירוקה מהרוח
יש הבדל מהותי בין חימום הפועל על חשמל לבין כזה הפועל על גז.
חימום על חשמל- היו מחקרים שהוא מסרטן ל"ע,
עלות ההתקנה שלו נמוכה יחסית, עלות החימום גבוהה
חימום על גז- יכול להתחבר הן למכשיר יונקרס והן למשאבת חום.
עלות מערכת החימום על גז (הגז אחראי לחימום המים העוברים בצנרת מתחת לרצפה) גבוהה יחסית, אך עלות החימום החודשית נמוכה יותר. היונקרס אחראי גם על חימום המים (תלוי בגודלו ובגודל השטח המיועד לחימום)
במידה ובוחרים במשאבת חום- עלות החימום החודשית נמוכה ביותר! ויכולה להחזיר את עלות ההתקנה הגבוהה תוך כמה שנים. המשאבה יכולה לחמם גם את המים.
קוראים לזה כמדומני משאבת רוח, והבנתי שניתן להתקין את זה רק אם הדירה ליד גג או גינה , (לא ראיתי אף פעם איך זה נראה) רק שבגלל שהינו קומה אחרונה היה לזה מקום על הגג.אפשרי לעשות את זה בישראל?
כמה עלה ההתקנה, מה גודל הדירה וכמה עולה בחודש?אני עכשיו חורף ראשון עם חימום תת רצפתי בדירה חדשה.
חלום חלום חלום!!!
עשינו בחברת "מעלות" יש לי את הטלפון של הסוכן - 0507803681 - יהונתן
בהתחלה מדליקים על 22-23 מעלות בהמשך כשמתחתמם מנמיכים ל18 מעלות (!!) והבית מחומם
כל הזמן וזה פשוט כיף! וכן, אצלי זה מחולק לכל חדר יש טרמוסטט בנפרד אז אני לא חייבת להדליק בכל הבית בבת אחת אז זה עולה לי פחות,
עוד נקודה , באמבטיה אני מדליקה רצוף כל החורף זה שטח מאוד קטן וזה חוסך את התנור אמבטיה
פשוט כיף האמבטיה מחוממת כל הזמן. במיוחד לילדים.
שיהיה לכם הרבה הצלחה
קיבלנו את הדירה מהקבלן עם החימום הרצפתי, אבל הוספנו חדר וגם שם עשינו חימום,כמה עלה ההתקנה, מה גודל הדירה וכמה עולה בחודש?
למה לא משתמשים?אני ינסה לברר אצל ההורים שלי .
הם עשו את זה לפני 16 שנה
כמובן שזה עדיין קיים אצלהם אבל לא משתמשים
גז? או חשמל?קיבלנו את הדירה מהקבלן עם החימום הרצפתי, אבל הוספנו חדר וגם שם עשינו חימום,
אז לחדר + יחידת הורים עלה לנו כולל התקנה כולל תרמוסטט באזור של 4000ש"ח
אבל אפשר להתקשר למספר הנ"ל והוא יכול לענות לכם על כל השאלות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: