זה מה שאתה מתכוון ?אני רוצה שתהיה לי אפשרות לחייג ממנו דרך המחשב
נראה שכן, אבל משום מה לא מצליחה להסתדר עם זהזה מה שאתה מתכוון ?
אפשר לכתוב תוכנה קטנטונת ואו אולי אפילו batch file, script וכו' ...אבל זה מידי מסובך לחייג ככה
אני לא מתכנתת...אפשר לכתוב תוכנה קטנטונת ואו אולי אפילו batch file, script וכו' ...
אפשר לעשות HYPERLINK באקסל ואז לחיצה על מספר טלפון הוא יחייג - לא הכרתי אבל נראה ממש מגניבאפשר לכתוב תוכנה קטנטונת ואו אולי אפילו batch file, script וכו' ...
זה מה שאתה מתכוון ?
הבנת נכוןאני לא מבין ככ במרכזיות ,אבל אני מבין שזה לא פורמט סטנדרטי אלא ייעודי של yealink ?
יש לי טלפון משרדי YEALINK דגם T21PE2
תוכל להדריך אותי איך לעשות זאת?אפשר לעשות HYPERLINK באקסל ואז לחיצה על מספר טלפון הוא יחייג - לא הכרתי אבל נראה ממש מגניב
אני ממש לא מדבר על גאונותאני לא מתכנתת...
דוגמא ל Batchאפשר לכתוב תוכנה קטנטונת ואו אולי אפילו batch file, script וכו' ...
@echo off
set /p NoToDial=What No. do you want to dial?
start http://10.3.20.10/servlet?key=number=%NoToDial%^&outgoing_uri=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לא, התכוונתי שאני ממש לא מבינה בזה...אני ממש לא מדבר על גאונות
אפילו לא בכיוון
אני מדבר על דברים פשוטים
כמו שכתבתי
דוגמא ל Batch
וכן הלאהקוד:@echo off set /p NoToDail=What No. do you want to dail? start http://10.3.20.10/servlet?key=number=%NoToDail%^&outgoing_uri=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה!העליתי את הקובץ בהודעה המקורית
את בטח מתכוונת לחיבור עם טלפון נייד/ ביתיאצלי יש לי תוסף באאוטלוק שניתן לחייג דרכו לפי איש קשר
עורכים את הקובץ עם פנקס רשימות, כתבן או כל txt editorאיך אני משנה את כתובת ה-IP בקוד הזה?
לא, זה מרכזיה בעבודהאת בטח מתכוונת לחיבור עם טלפון נייד/ ביתי
לא מרכזייה
תוכלי לתת לי את שם התוסף?לא, זה מרכזיה בעבודה
דרך בזק מגדירים על איזה שלוחה זה יעבוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: