דרוש מידע חייבת מורת נהיגה בבית שמש דחוף!

oritdi

משתמש פעיל
ערב טוב,
אשמח לקבל מידע על מורות נהיגה בבית שמש,
חוץ מאסנת ואורנה ( המתנה של חצי שנה לפחות..)
יש עוד מורות נהיגה בבית שמש?
אולי אפילו מורה גבר עם המלצה מאישה חרדית.. (בהדגשה!)
תודה מראש!

ה' אוהב אותך

משתמש מקצוען
כיום יש איזה 8 מורות בבית שמש לכולן ללא יוצא מן הכלל המתנה ארוכה מאוד!!!!!!!!!!!
יש פה פרטים על חלקן

ה' אוהב אותך

משתמש מקצוען
1695147319777.png

יש לך את המספר של אסנת?????
יעזור לי מאוד....

אין שמות מקוריים...

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
בתור מישהי בבית שמש- אני למדתי בקרית גת. זאת לא נסיעה ארוכה בכלל ויש מורה מצוינת: הריצה לי את השיעורים ולא מרחה אותי בכלל. חוץ מזה שהמחירים הרבה יותר זולים- גם של המורים וגם של הטסטים.
אני יודעת שלכל המורות בבית שמש צריך לחכות המון זמן.
ואני לא מבינה משהו אחד: איך אישה חרדית מרשה לעצמה ללמד אצל גבר?? כמה שלא הבנתי לפני שלמדתי, אחרי שלמדתי עד יותר לא מבינה- הוא נוגע איתך בהגה בהתחלה ולפי דעתי זה ממש לא לעניין.
בכל אופן-אם את מעוניינת במורה בקרית גת תגידי ואני ישאיר את המספר שלה. מומלץ מאד!

תלתל תלתל

משתמש רשום
צילום מקצועי
בתור מישהי בבית שמש- אני למדתי בקרית גת. זאת לא נסיעה ארוכה בכלל ויש מורה מצוינת: הריצה לי את השיעורים ולא מרחה אותי בכלל. חוץ מזה שהמחירים הרבה יותר זולים- גם של המורים וגם של הטסטים.
אני יודעת שלכל המורות בבית שמש צריך לחכות המון זמן.
ואני לא מבינה משהו אחד: איך אישה חרדית מרשה לעצמה ללמד אצל גבר?? כמה שלא הבנתי לפני שלמדתי, אחרי שלמדתי עד יותר לא מבינה- הוא נוגע איתך בהגה בהתחלה ולפי דעתי זה ממש לא לעניין.
בכל אופן-אם את מעוניינת במורה בקרית גת תגידי ואני ישאיר את המספר שלה. מומלץ מאד!
אני ממש אשמח לקבל את השם והמספר שלה, תודה!

נבראתי בצלם

משתמש פעיל
התקשרתי לציפי כהן
יש לה תורים פנויים ונשמעת מצוינת
רק איך נוסעים מבית שמש לקרית גת??

רומי זית

משתמש צעיר
לכן כתבתי שכדאי לדעת מחירים כדי להתמקח עם המורה,
אגב זה פחות או יותר המחירים במרכז הארץ

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה