מסיבה כלשהי אני לא יכול לחדש דרך הדואר אלא רק דרך פגישה בשגרירות
באתר של השגרירות אין תורים פנויים לתקופה הקרובה (גם בתל אביב)
למישהו יש איזה רעיון איך בכל זאת אני יוכל לחדש את הדרכון בתקופה הקרובה?
1. לבדוק כל הזמן את התורים גם בירושלים וגם בתל אביב
2. להצטרף לקבוצת מייל שמקבלים עדכונים מתי נפתחים תורים:
Have you been trying to get an appointment at the US embassy to no avail?
Join these google groups to receive a notification when appointments become available.
When you click to join you will receive a message that you don't have permission to access the content, but it will have a link to join the group right under that message. Just click join and it will add you to the group to receive notifications.
The groups don't have any content or posting via the web, you will just get email notifications, so no need to go back to the groups page, except to leave the group.
3. לטוס לקפריסין, שם יש תורים. צריך לקבוע תור, ולמצוא טיסות בימים המתאימים, ואם רוצים לפטור מבידוד- לחזור תוך פחות מ72 שעות.
4. לשלם למאכער שייקבע לכם תור. אחד שהומלץ כאן ולוקח "רק" 1000 ש"ח : 0548494405
הפתרון המומלץ שיעזור לכם להגיע מוכנים כלכלית לרגע הגדול!
המדריך המקיף להורים לילדים בוגרים
חתונות הילדים כבר מעבר לפינה ואין לכם כבר זמן להשקעות ארוכות טווח שימנעו מכם סערה כלכלית וחובות עתק? בואו לגלות את האפשרויות העומדות לפניכם ואת הפתרון הייחודי של תכנית 'אושר בכבוד'.
1. לבדוק כל הזמן את התורים גם בירושלים וגם בתל אביב
2. להצטרף לקבוצת מייל שמקבלים עדכונים מתי נפתחים תורים:
Have you been trying to get an appointment at the US embassy to no avail?
Join these google groups to receive a notification when appointments become available.
When you click to join you will receive a message that you don't have permission to access the content, but it will have a link to join the group right under that message. Just click join and it will add you to the group to receive notifications.
The groups don't have any content or posting via the web, you will just get email notifications, so no need to go back to the groups page, except to leave the group.
3. לטוס לקפריסין, שם יש תורים. צריך לקבוע תור, ולמצוא טיסות בימים המתאימים, ואם רוצים לפטור מבידוד- לחזור תוך פחות מ72 שעות.
4. לשלם למאכער שייקבע לכם תור. אחד שהומלץ כאן ולוקח "רק" 1000 ש"ח : 0548494405
בשום מקום לא מנפיקים במקום
אין לי מושג לגבי משלוח בדואר
בכל מקרה, אם קובעים תור לקפריסין זה דרך הדוא"ל, אז אפשר לשאול שם אם יש אפשרות לשלוח לישראל וכמה יעלה.
מסיבה כלשהי אני לא יכול לחדש דרך הדואר אלא רק דרך פגישה בשגרירות
באתר של השגרירות אין תורים פנויים לתקופה הקרובה (גם בתל אביב)
למישהו יש איזה רעיון איך בכל זאת אני יוכל לחדש את הדרכון בתקופה הקרובה?
למען הסר ספק, הריני להבהיר שאין לי שום נסיון עם הרעיון הזה.
שמעתי ממישהו ששמע את הרעיון.
מי שנוסע לקפריסין לצורך חידוש דרכון עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו הבלעדית
כמובן נשמח לשמוע תוצאות, לשם הסקרנות
מפרסם לטובת הציבור
חבר שלח לי קישור לטופס גוגל https://forms.gle/tXephG5tQft6pDBB6
שלחתי, קבעו לי תור לתחילת אוגוסט
זה חבר'ה משלנו.
לוקחים גם כן 300$ = 1000 שח (אולי זה אותו אחד שפרסמו כאן)