חומרה חיבור כבל רשת לראוטר

לווים

משתמש מקצוען
יש לי מהעבודה מחשב נייד שפתאום מסמן "ההתחברות אינה פרטית" מהעבודה אמרו שיש הרבה הקשחות שאקח כבל ואחבר ישר למודם.
חיברתי למחשב באחת היציאות בראוטר ולא מסמן לי על הראוטר את מספר היציאה שחיברתי . מה אני מפספסת??? וכמובן לא עובד.

לווים

משתמש מקצוען
יש סינון?
אולי תעודת אבטחה?
יש סינון - אתרוג טענו שאין בעיה גם האתרוג וגם מהעבודה.
תעודת אבטחה של אתרוג הורדתי לפני יומים

בכא להבנתי עם כבל רשת זה אמור להתגבר על הסינון ועל האבטחה לא? למה כשאני מחברת הראוטר לא מראה חיבור

קודם כל תוודאי שחיברת למקום הנכון כי כבל רשת יכול להיכנס גם איפה שDSL שזה מקום חיבור לתשתית וגם תנסי לשים ביציאות אחרות של הרשת
אם עדיין לא עובד תנסי להחליף כבל רשת
ואם גם זה לא יעזור אז כנראה שיש בעיה באחת היציאות או של הנתב או של המחשב

לווים

משתמש מקצוען
קודם כל תוודאי שחיברת למקום הנכון כי כבל רשת יכול להיכנס גם איפה שDSL שזה מקום חיבור לתשתית וגם תנסי לשים ביציאות אחרות של הרשת
אם עדיין לא עובד תנסי להחליף כבל רשת
ואם גם זה לא יעזור אז כנראה שיש בעיה באחת היציאות או של הנתב או של המחשב
מחובר כעת תקין ולא עוזר. עדין אומר שהחיבור שלי פרטי

שכתוב לך החיבור אינו פרטי ובדקת שהכל תקין מבחינת תשתית
רוב הסיכויים שזה קשור לספק ובמקרה שלך זה אתרוג אני מבינה
תפני אליהם ותבקשי מנהל או מישהו בכיר שיעזור לך...
בהצלחה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה