בשרי חטיפי עוף ופסטה פירורים

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
משתפת בשני מתכונים קלים ומאוד מוצלחים. אהובים במיוחד על ילדים.
החטיפי עוף קלים להכנה אך לוקח זמן ליצור את כל החטיפים, לגלגל בפירורים וכו'. אני אישית מכינה כמות גדולה ומקפיאה. מעולה גם לאחר הפשרה.

חטיפי עוף אפויים
- 500 גרם עוף טחון
- 2 כפות מלאות פירורי לחם
- כף שמן זית או קנולה
- כף מלאה קטשופ
- 2 שיני שום כתושות (או אבקת שום, אם אין כוח לכתוש...)
- חצי כפית מלח
- קמצוץ פלפל שחור
- לציפוי: חצי כוס פירורי לחם + כפית שומשום

אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל180
- משמנים בנדיבות נייר אפיה.
מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה.
- יוצרם אצבעות ומצפים בפירורי לחם ושומשום מכל הצדדים. (נוח להכין קופסא עם הפירורים, לזרוק לתוכה כל פעם כמה חטיפים, לסגור עם המכסה ולנער לציפוי)
- מניחים על נייר האפיה המשומן ואופים במשך 20 דקות.
- לאחר 10 דקות הופכים צד. (ואם מתעצלים - טעים גם בלי להפוך:))

פסטה פירורים
מתכון נחמד וקליל שנוצר כתוצאה מחיפוש אחר מתכוני פסטה פרווה - לא עגבניות...
במחבת עמוקה שופכים כשלוש כפות פירורי לחם (אפשר לבן ואפשר זהוב. הכי טעים - פירורים שמכינים לבד...)
מטגנים בשמן זית שתיים - שלוש דקות.
מוסיפים: אבקת שום, אורגנו, מעט פלפל שחור, מלח, טבעות זיתים ואם אוהבים - גם צ'ילי גרוס. מערבבים ומטגנים עוד שתי דקות.
מוסיפים פסטה מוכנה, מערבבים ונותנים לה להיטגן עם הפירורים המתובלים עוד כמה דקות.
אפשר להוסיף לאחר הערבוב גם כמה לחיצות של קטשופ - אם אוהבים... (במקרה יצא פעם כמות גדולה והקפאתי - יצא מצוין גם לאחר הקפאה...)
P1180766.JPG
 

קבצים מצורפים

  • פסטה פירורים.JPG
    פסטה פירורים.JPG
    7 MB · צפיות: 150

בלבוסטע

משתמש צעיר
אני מטגנת בצל ואז מוסיפה פירורי לחם מוזהבים ומערבבת עם פסטה בדרך כלל מסולסלים כמו ביסלי גריל
 

רוגעל'ה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אני מטגנת פרורי לחם מוזהבים בשמן, מוסיפה טיבול עדין,
מכינה כמות גדולה, ושומרת בקופסא במקרר,
ומוסיפה לפסטה מוכנה
רעיון להקפיא!!

אני עושה את זה מפירורי לחם פשוטים דווקא, קצת מרגרינה או שמן, ומלח.
מטגנת את הפירורים כמה דקות.
ושופכת לתוך הפסטה.
הפירורים , בגלל שהם דקים ולא פירורית. הם עוטפים ומצפים את הפסטה ממש. וזה מאד טעים.
 

אבידובי

משתמש מקצוען
רעיון להקפיא!!

אני עושה את זה מפירורי לחם פשוטים דווקא, קצת מרגרינה או שמן, ומלח.
מטגנת את הפירורים כמה דקות.
ושופכת לתוך הפסטה.
הפירורים , בגלל שהם דקים ולא פירורית. הם עוטפים ומצפים את הפסטה ממש. וזה מאד טעים.
צודקת!
שכחתי, לא עשיתי את זה לאחרונה,
אני עושה מפירורים פשוטים, וזה נהיה מוזהב מהתבלינים.

ואני שומרת בקופסא במקרר, אפילו לא מקפיאה
(יש לי מדף מסודר במקרר עם קופסאות- לפסטות, פירורי לחם, שומשום, קמח מנופה, וכדו', )
 

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
הוספתי רוטב צילי, ברביקיו, גריל עוף ומיונז לעיסה של העוף טחון (במקום השמן והשום שלא היה לי.. יצא טובבב: ) תודה!
בקיצור, יצרת מתכון חדש, העיקר העברת לי את המחמאה ;)
נשמע מעולה, תודה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה