תיקי הגן שבתליה יהיו במתלים העליונים לתיקים ארוכים.נראה מעולה!
תבדקי רק שתיקי הגן נכנסים באורך עד למגרות
נראה לי שצריך יותר גדול והתקי הגן לא יכולים להיכנס במקרה של עומסשלום וברכה,
מתכננת להזמין ארון מעילים מנגר.
הכנתי סקיצה של חלוקה פנימית לפי הצרכים שלי.
אשמח לחו"ד, האם יש טעויות בתכנון ומה ניתן לשפר.
תודה רבה!
צפה בקובץ המצורף 740985
המפתחות יכולות להיות בסמוך לטלית ותפילין.יכול להיות שאני טועה, אבל נראה לי שהמפתחות יכולים לפול כשזה כ"כ בקרבת המעילים.
אולי כדאי לתלו אותם בדופן הפנימית של הדלת
הארון יהיה בתוך נישה, כך שאין לי אפשרות לארון יותר גדול.נראה לי שצריך יותר גדול והתקי הגן לא יכולים להיכנס במקרה של עומס
שרטטתי לבד, תודה על המחמאהנראה מעולה!
שרטטת לבד?- שירטוט יפה מאוד!
האורך של התליה הארוכה היא 145, תבדקי אם מספיק לך.
יש שעושים ארוך יותר, תלוי בסוגי מעילים, חליפות, גובה האנשים.
שימי לב שלאורך הארון צריך פס תליה ולא ווים.
רעיון מעולה!! תודה!יכול להיות שאני טועה, אבל נראה לי שהמפתחות יכולים לפול כשזה כ"כ בקרבת המעילים.
אולי כדאי לתלו אותם בדופן הפנימית של הדלת
מתכננת דלתות נפתחות, לא אוהבת את המראה של דלתות הזזה.זה דלתות הזזה?
נראה לי קצת מידי גבוה, אבל אני אבדוק, תודה על ההצעה!המפתחות יכולות להיות בסמוך לטלית ותפילין.
שה' יברך אתכם בבית גדול במיחד שהכול יתאכלס שם אמןהארון יהיה בתוך נישה, כך שאין לי אפשרות לארון יותר גדול.
שרטטתי לבד, תודה על המחמאה
מבחינת הגובה של התליה הארוכה - בדקתי וזה מספיק לי.
אני מעדיפה מתלים ולא מוט תליה, כי זה יותר נוח, למרות שפחות מנוצל.
לא רואה את בעלי והילדים מתחילים לתלות את החליפות או המעילים עם קולבים.
רעיון מעולה!! תודה!
מתכננת דלתות נפתחות, לא אוהבת את המראה של דלתות הזזה.
נראה לי קצת מידי גבוה, אבל אני אבדוק, תודה על ההצעה!
עושה בשכל...אני מעדיפה מתלים ולא מוט תליה, כי זה יותר נוח, למרות שפחות מנוצל.
לא רואה את בעלי והילדים מתחילים לתלות את החליפות או המעילים עם קולבים.
אם הנישה לא קרובה לדלת של חדר זה אפשרי אבל אם יש דלת צריך לבדוק כמה המסילות יורידו מרוחב הארון ואם זה משתלםמתכננת דלתות נפתחות, לא אוהבת את המראה של דלתות הזזה.
לא הבנתי על איזה מסילות מדובר... אני לא עושה ארון הזזהאם הנישה לא קרובה לדלת של חדר זה אפשרי אבל אם יש דלת צריך לבדוק כמה המסילות יורידו מרוחב הארון ואם זה משתלם
אם הבנתי נכון, את רוצה לנצל את העומק לתליה של כמה שכבות של מעילים לרוחב?מעניין אם אפשר לעשות משהו ברעיון הזה של תליה
כמו 2 2 מוטות - אחד מוצמד לדופן הפנימית, 1 יותר קרוב לפתח, וביניהם מוטות עם תליה.
לא יודעת אם הרעיון שלי הגיוני, לא התעמקתי,
אבל חשבתי שבעז"ה שאני יעשה ארון - אם אפשרי לעשות משהו שינצל יותר את המקום בארון.
ככה זה מרגיש לי קצת מבוזבז, אני טועה.
אני מדברת על ארון רחב בפנים...
מצרפת שרטוט שעשיתי בדקה, אז מקווה שמובן הרעיון.
סתם, מעניין אותי
הבנתי ככה כתבתי רק שאם זה ליד דלת של כניסה לחדר כדאי לשקול את זה שוב בתנאי שהמסילות לא "גונבות" מעומק הארון. אני לא עשיתי הזזה בגלל מה שאת מתארת (לא יפה בעין), בתכלס דלת הכניסה נפתחת מול הארון, אם מישהו השאיר את הארון פתוח ופתאום מישהו נכנס.... תאונה...לא הבנתי על איזה מסילות מדובר... אני לא עושה ארון הזזה
נכון, אבל לעשות מתלים לרוחב, לא קולבים...אם הבנתי נכון, את רוצה לנצל את העומק לתליה של כמה שכבות של מעילים לרוחב?
בכל מקרה זה מצריך תליה על קולבים - שזה לדעתי דבר לא פרקטי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: