יש תאורה אבל אין חשמל בכלל בכל אזור הקבר. בהילולה ואולי בעוד זמנים מיוחדים מביאים גנרטורים.בלילות הדבר שם הזוי עשרות אנשים כל הזמן מגיעים לשם בימי בין הזמנים והתאורה המינמלית בקבר לא מדליקים אותה פשוט חושך מצרים והמקום לא ממש מתוחזק איפה האחריות?! עד מתי זה ישאר כך?!
הנה הם לא עושים כלום וחוץ מזה מי אמר שזה נסגר לתמיד כתוב רק על ט"ו באב להילולה שאז יהיו כמות של אנשיםאלא שנראה שלמרות זאת לא פעלו ברשויות מבעוד מועד כדי לאפשר את הגעת המבקרים למקום בהילולה הבאה.
מתי היית שם?יש תאורה אבל אין חשמל בכלל בכל אזור הקבר. בהילולה ואולי בעוד זמנים מיוחדים מביאים גנרטורים.
הייתי המון פעמים בלילות אין חשמל. הייתי בהילולה פעם אחת היה גנרטור הכל היה מאור גם כל הרחבות מסביב והחניון.מתי היית שם?
וכולם מסכימים איתי שזה לא יכול להמשיך ככה?הייתי המון פעמים בלילות אין חשמל. הייתי בהילולה פעם אחת היה גנרטור הכל היה מאור גם כל הרחבות מסביב והחניון.
זה לא דבר חדש זה דבר ידוע יש שם כולל על משאית, על הגג יש פנאלים סולריים ומצברים.
אין מיזוג אויר גם מאותה הסיבה.
יש לי רשימה ארוכה של דברים שלא יכולים להימשך זה נמצא בסוף.וכולם מסכימים איתי שזה לא יכול להמשיך ככה?
לא, אני אוהב דוקא את המקומות האלו בצורה המקורית שלהם, כמו רוב קברי הצדיקיםוכולם מסכימים איתי שזה לא יכול להמשיך ככה?
יש לי רשימה ארוכה של דברים שלא יכולים להימשך זה נמצא בסוף.
אור זה לא רק חשמל ברגע שיהא אור ימשכו לשם גם טיפוסים שנמשכים למקומות כאלו כמו פרפרים אל האור צריך גם שמירה חברת אחזקה ועוד רשימה ארוכה של דברים.
עם כל זה שאין תאורה במקום המקום שוקק חיים גם ביום וגם בלילה לא זכור לי שהייתי בלילה שם ולא ראיתי מישהו שמגיע או הולך.
אני לא אמור ללכת לשם עם ילדים רועדים מפחדלא, אני אוהב דוקא את המקומות האלו בצורה המקורית שלהם, כמו רוב קברי הצדיקים
כנראה אתם רוצים תאורה גם בכל קברי הצדיקים כדי לבא עם הילדים !?!? [ר' טרפון, ר' ירמיה' מר זוטרא, ר' ישמעאל בעל הברייתות, ר' ינאי, וכו' .........................]אני לא אמור ללכת לשם עם ילדים רועדים מפחד
יש שמה סגולה ידועה על זיווגים ואגב כפי שציינו הקבר שוקק חיים כל הזמן אולי אסור להגיד ככה אבל המקום פופלרי מאוד הרבה יותר מהמקומות שציינתכנראה אתם רוצים תאורה גם בכל קברי הצדיקים כדי לבא עם הילדים !?!? [ר' טרפון, ר' ירמיה' מר זוטרא, ר' ישמעאל בעל הברייתות, ר' ינאי, וכו' .........................]
הציון בעמוקה הוא גילוי די חדש, ועד לפני כ30 שנה בכלל לא יכלו להגיע לשם ברכב, ואין שום מסורת ללכת לשם כמו במירון למשל, וכן לכאורה אין מקור לסגולות שמתבצעות שם
אז מה שיש יש, ואי אפשר לדרוש יותר, [אולי נדרוש גם כביש גישה לקבר עקביא בן מהללאל בעכברא]
יש שמה סגולה ידועה על זיווגים ואגב כפי שציינו הקבר שוקק חיים כל הזמן אולי אסור להגיד ככה אבל המקום פופלרי מאוד הרבה יותר מהמקומות שציינת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: