עזרה חור בגומי של מכונת הכביסה

יום אביב

משתמש מקצוען
שלום רב,

נוצר לי חור בגומי של מכונת הכביסה, הבעייה שיש שם מגרעת ממש - פיסת גומי קטנה שנתלשה ונעלמה (כנראה עם הבגדים שהתכבסו), והמכונה דולפת.

יש פיתרון ביתי מלבד החלפת גומי על ידי טכנאי? (כבר החליף לי גומי מאותה סיבה לא מזמן:()
עם מה אפשר למלא את החור ולהדביק?

עשיתי חיפוש קצר בפורום וראיתי שמוצע פיתרון של סיבוב הגומי, באופן שהחור יהיה בחלק העליון. במכונה שלי (בוש 7 קילו) זה לא יכול לעבוד כי יש חיבור ניקוז באיזו שהיא נקודה שמפריעה לאפשרות כזו.

אשמח לקבל פיתרונות.

החיים קלים

משתמש מקצוען
לכאורה הניקוז הוא לא של המכונה אלא של הגומי בעצמו.
לנו יש בוש, עשינו את זה וצריך מדי כמה מכונות לנקות את הנוזלים שהצטברו בגומי עם נייר מגבת.
ולידיעה-
הגומי נקרע בד''כ מבגדים שלא הוכנסו פנימה או ביציאה-
בגדים מדי רבים שנגררו יחד.

נעמי20

משתמש פעיל
שלום רב,

נוצר לי חור בגומי של מכונת הכביסה, הבעייה שיש שם מגרעת ממש - פיסת גומי קטנה שנתלשה ונעלמה (כנראה עם הבגדים שהתכבסו), והמכונה דולפת.

יש פיתרון ביתי מלבד החלפת גומי על ידי טכנאי? (כבר החליף לי גומי מאותה סיבה לא מזמן:()

עשיתי חיפוש קצר בפורום וראיתי שמוצע פיתרון של סיבוב הגומי, באופן שהחור יהיה בחלק העליון. במכונה שלי (בוש 7 קילו) זה לא יכול לעבוד כי יש חיבור ניקוז באיזו שהיא נקודה שמפריעה לאפשרות כזו.

אשמח לקבל פיתרונות.
אם יש את החתיכה שנתלשה אפשר לנסות להדביק בדבק 3 שניות. אצלי זה כבר מחזיק כך כמה שנים.
וחשוב להבין, על מנת להמנע מכך בעתיד, שזה נגרם על ידי הוצאת הרבה כביסה בבת אחת, וכך איזה רוכסן או משהו דומה קורע את הגומי...

יום אביב

משתמש מקצוען
אם יש את החתיכה שנתלשה אפשר לנסות להדביק בדבק 3 שניות. אצלי זה כבר מחזיק כך כמה שנים.
וחשוב להבין, על מנת להמנע מכך בעתיד, שזה נגרם על ידי הוצאת הרבה כביסה בבת אחת, וכך איזה רוכסן או משהו דומה קורע את הגומי...

ציינתי שהפיסה נעלמה. אני צריכה חומר מילוי.
הטכנאי אמר לי שזה עלול להיגרם מגרב שלא הוכנסה בשלימות, ובסיבובים היא קרעה את הגומי.

יום אביב

משתמש מקצוען
לכאורה הניקוז הוא לא של המכונה אלא של הגומי בעצמו.
לנו יש בוש, עשינו את זה וצריך מדי כמה מכונות לנקות את הנוזלים שהצטברו בגומי עם נייר מגבת.
ולידיעה-
הגומי נקרע בד''כ מבגדים שלא הוכנסו פנימה או ביציאה-
בגדים מדי רבים שנגררו יחד.

הפכתם לבד או ע"י טכנאי?

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אנחנו הדבקנו על החור מדבקה של האופניים, של הפנצ'רים
מחזיק כמה שנים

itsik28

משתמש חדש
שלום רב,

אשמח לקבל פיתרונות.
לי כרגע יש בעיה דומה- האם מצאת דבק שסותם חור בגומי של פתח מכונת הכביסה? זקוק לעזרה דחופה תודה רבה

shloimi

משתמש רשום
אני לקחתי סתם גומי שטוח מאיפה שהוא . )יש לקנות בחנויות אינסטלציה גומיות רחבות . גזרתי רצועה ארוכה וחצי עגולה והדבקתי עם סופר 7 לאורך הגומי . זה עזר ב99 אחוז מהמקרים . לפעמים יצאו כמה טיפות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה