אני די חולק על זה, אנחנו כבר מספיק בתוך החורף בשביל שאנשים ירגישו אותו ועדיין יעדיפו אותו.וברור גם שסקר זהה בסוף החורף יהיה עם תוצאות הפוכות..
אנחנו בתוך החורף רק בלוח השנה.אני די חולק על זה, אנחנו כבר מספיק בתוך החורף בשביל שאנשים ירגישו אותו ועדיין יעדיפו אותו.
אני גרה בבית שמש ומעדיפה חום 40 מעלותזה משנה מאד גם איפה בארץ אתם גרים, מי שגר בצפת יעדיף בוודאות את ה"חום" שיש שם, ומי שגר בבני ברק יתן הכול בשביל ה"קור" שיש שם.
ועדיין אנחנו קופאים (באזור ירושלים)אנחנו בתוך החורף רק בלוח השנה.
בפועל מה שהיה עד עכשיו הוא סתיו בקושי.
החורף האמיתי עדיין לא כאן.
אה נכוןבד"כ גברים אוהבים יותר קור מאשר חום
הכל נכון רק שבשביל קור יש מעיל ובשביל גשם יש מטריה ומגפיים [לנשים] מה שאין כן לחום אין דבר מיוחד שיקרר ברחוב ודרך אגב אין אף אחד שמזיע מקור.אני גרה בבית שמש ומעדיפה חום 40 מעלות
תכלס בחום אפשר לצאת מהבית, בגשם אני תקועה בבית - זה מעצבן!
אה נכון
שחכתי שהם לבושים ב5 בגדים
בשביל קור יש מעיל ובשביל גשם יש מטריה ומגפיים [לנשים] מה שאין כן לחום אין דבר מיוחד שיקרר ברחוב ודרך אגב אין אף אחד שמזיע מקור.
אל תשכחו שזו שנה מעוברת, החורף מתחיל מאוחר יותר.אנחנו בתוך החורף רק בלוח השנה.
בפועל מה שהיה עד עכשיו הוא סתיו בקושי.
החורף האמיתי עדיין לא כאן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: