פשוט למכור בשניה
משתמש פעיל
איזה חברה הכי מומלצת?
איפה הכי זול להזמין?
איזה ריח מומלץ?
תודה
איפה הכי זול להזמין?
איזה ריח מומלץ?
תודה
לא הורס את הטינקו שמשתמשים בחומרים אחרים?הפיירי של הכלים עושה עבודה מצויינת.
וכן, ספריי חלונות של יעקובי
שניהם לא מקציפים
הוא מאד מקציף וזה יכול להרוס את המנוע.הפיירי של הכלים עושה עבודה מצויינת.
אפשר תמונה/קישור/פרטים איפה ניתן להשיג????יש לג'ונסוןקלין חומר מיוחד לשואב שוטף ללא קצף . בניחוח בית מלון מהמםם
לאהאם יש בעיה להשתמש בחומר מחברה אחרת בשביל הטינקו?
אפשר תמונה/קישור/פרטים איפה ניתן להשיג????
מעניין המחיר יוצא ממש שווהאני רכשתי גלון של 10 ליטר של החומר הזה, אמת שמתי אותו בתוך בקבוק ספריי מדולל במים ומשתמשת איתו גם לניקוי כללי ממש אהבתי את רמת הניקיון שלו והריח
מסיר שומנים ריחני לרצפות למכונת שטיפה ללא קצף - AQUAGEN MG - בר ביצוע
מסיר שומנים ריחני לרצפה, למכונת שטיפה ללא קצף - AQUAGEN MG - אפקט מטהר אוויר, משפר ושומר על ברק. הקצפה נמוכה, מיועד לשימוש במכונת שטיפה לרצפהbarbitzua.com
מקציף ועוד איךמישהו ניסה פוליויקס?
הבנתי שהוא לא מקציף
כתוב כמה צריך למהול 2-3% אם אני לא טועהמעניין המחיר יוצא ממש שווה
אני מבינה שזה מיועד למכונות שטיפה תעשייתיות..
כמה את שמה מזה בטינקו ?
הריח באמת טוב?
אחד עם ריח ואחד בלילחומר של טינקו שמוכרים יש שני סוגים, משהו יודע מה ההבדל?
היי. האם החומר מכיל וקס?אני רכשתי גלון של 10 ליטר של החומר הזה, אמת שמתי אותו בתוך בקבוק ספריי מדולל במים ומשתמשת איתו גם לניקוי כללי ממש אהבתי את רמת הניקיון שלו והריח
מסיר שומנים ריחני לרצפות למכונת שטיפה ללא קצף - AQUAGEN MG - בר ביצוע
מסיר שומנים ריחני לרצפה, למכונת שטיפה ללא קצף - AQUAGEN MG - אפקט מטהר אוויר, משפר ושומר על ברק. הקצפה נמוכה, מיועד לשימוש במכונת שטיפה לרצפהbarbitzua.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: