אקמול לא יוריד את החום יותר, אין כזה דבר.מדדתי לבן שלי חום הבוקר, פעם אחת היה לו 34.7 ופעם שניה (מיד אח"כ) 35.2
מה זה אומר חום נמוך כ"כ? הוא לא נראה ממש טוב ואומר שקר לו אבל לא רציתי להביא לו אקמול כדי שלא יוריד את החום עוד יותר.
זה תקין? מה עושים?
נכון מאד, אם זה מד חום ללא מגע, אפשר וצריך להירגע, ומהר..........באיזה מד חום מדדת?
המדחום לא תקיןמדדתי לבן שלי חום הבוקר, פעם אחת היה לו 34.7 ופעם שניה (מיד אח"כ) 35.2
מה זה אומר חום נמוך כ"כ? הוא לא נראה ממש טוב ואומר שקר לו אבל לא רציתי להביא לו אקמול כדי שלא יוריד את החום עוד יותר.
זה תקין? מה עושים?
תלוי גם איפה מדדה. בב"ש צריך לקחת בחשבון חצי מעלה יותר.המדחום לא תקין
כי בחום גוף כזה כבר אמורים להיות אפתיים ולעוף לבית חולים
לא רק.נכון מאד, אם זה מד חום ללא מגע, אפשר וצריך להירגע, ומהר..........
טוב, זה כבר תלוי ברמת איכות המדחום, לי יש דיגיטלי מעולה, שלוש פעמים יניבו אותה תוצאה.לא רק.
גם בדיגיטליים רמת הדיוק תלויה בספק גדול.
אני יכולה למדוד שלוש פעמים ברצף ובכל פעם לקבל תוצאה שונה.
צלינו קבוע כימעט לכולם זה רמת החום לא אפתיים ולא בית חולים הכל טובהמדחום לא תקין
כי בחום גוף כזה כבר אמורים להיות אפתיים ולעוף לבית חולים
אקמול לא יוריד את החום יותר, אין כזה דבר.
האקמול לא עוסק בהורדת חום, הוא עוסק בשיכוך כאבים ובעיות ואז החום חוזר לתקנותו.
אקמול במקרה הזה, יעלה את החום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: