כללי חוו"ד פרוספקט "רשימת הכנות לשבת"

ayala

משתמש מקצוען
קוראים לזה פרוספקט? אני מתבלבלת בין כל השמות (פרוספקט עלון ברושור קטלוג.. איך מבדילים ביניהם?)
מה דעתכם על זה?

קבצים מצורפים

• 3
    KB 468.7 · צפיות: 42

MV25

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יפה מאד
למה מסומן כבר הV?
ליפה ולא לופה

riki

משתמש צעיר
יפה מאד, רק במקום הסגול הייתי ובחרת אולי צבע בורדו כהה...

ayala

משתמש מקצוען
מסומן ה"וי" כי בכל מקרה א"א יהיה לסמן וי על זה ולמחוק כל פעם. אז שיהיה משהו שהוא כמו נקודה או כוכבית ליד כל משפט.

ayala

משתמש מקצוען
אגב אם למישהו יש עוד פריט נחוץ להוסיף לרשימה, יתקבל בברכה..
איך הלוגו יושב?

st28

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מרגישים את השבת נכנסת..

ממש יפה.

את המוקצה-לא מזיזים מהשולחן-לוקחים אותו,
את הסירים-מניחים על הפלטה ולא שמים,

-לחתוך נילון חד פעמי.

ayala

משתמש מקצוען
זה באמת יפה יותר בבורדו

קבצים מצורפים

• 3
    KB 483.7 · צפיות: 34

st28

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לדעתי הרקע הסגול יותר משדר שלווה של כניסת השבת..
מה גם שהוא יותר משתלב עם הלוגו

ayala

משתמש מקצוען
תנו ביקורת בונה- מה לשפר? איך לשפר?
אפילו תקטלו, (בעדינות..)

עפרה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
הערות מבחינת הטקסט -
להסיר או לפנות מוקצה מהשולחן, עדיף מאשר לקחת.
עדיף שההדגשה תהיה על הכיור ולא על לנקות
אם אריזות מודגש, יפה להדגיש גם את וקופסאות שימורים
בשלושת העניינים שקשורים למוקצה כדאי להדגיש באותה צורה - או רק את המילה מוקצה, או רק את שם הפעולה, או את שניהם.

grint

משתמש צעיר
D I G I T A L
העיצוב ממש יפה רק שהצבעים מידי חמים
לדעתי תוסיפי קצת צבעים קרים קרי כחול וכו'

yosher2005

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קודם כל, זה באמת מאוד מאוד יפה.

אני אהבתי יותר את הסגול, אם כי הייתי מכהה אותו מעט.

יש לי קצת בעיה עם התמונה: קודם כל, הנרות לא יושבים כ"כ טוב בתוך הפמוט, במיוחד הנר הימני. שנית, אין כ"כ פרופורציה בין הפמוטות לגביע ולחלה. כמו"כ אין כ"כ חיבור בין כל הפריטים המונחים על השולחן. אולי כדאי לנסות לעשות אותם כאיור ולא תמונה ממש. במיוחד שהנרות כבר ניראים יותא בסגנון איורי.

תיקון קל מבחינת הטקסט, יש דאבל רווח בין המילה "להדליק" למילה "אורות" (מצטערת, יש לי רגישות לזה).
בהצלחה.

שניאור רוכברגר

משתמש רשום
לפי דעתי האפקט הבלטה ותחריט במילים רשימת הכנות לשבת - מוגזם.
להנמיך את העוצמה.

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מקסים! הסגול יותר מתאים בגלל הלוגו.
ההבלטה בכותרת מיותרת
את הפס הסגול למטה הייתי ממשיכה עש קצה הדף, אולי כמה פסים עם רווח, אבל שיגיע עד למטה כי זה נראה מוזר עכשיו.
הפמוטים, משהו בהם לא לגמרי הגיוני, והם מאוד עבים.

ברשימה אולי יש מקום להוסיף -
לנתק טלפונים
לזרוק את הפח

יוניט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ממש ממש יפה!!!!!!!:)
כמה הערות: הפמוטים נראים קצת באויר
וגם בנרות עצמם יש משהו לא כ"כ ברור.
אפשר להוסיף לרשימה: לצחצח נעליים
להכין את הנרות.
וכן, גם לדעתי הצבע הסגול הרבה יותר יפה.

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
לגבי תוספות:
ניתן להוסיף לכסות מתגים
לפתוח אריזות ממתקים

לגבי העיצוב - כדאי לוותר על הצל של הסרט בכותרת
וכן לקרב את האובייקטים שעל השולחן וליצור מעט אינטרקציה ביניהם...
סה"כ ממש יפה!

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
שמתי לב שאף אחד לא ענה לך על השאלה מה ההבדל בין פרוספקט / ברושור / עלון / קטלוג, ואני אוסיף גם פלייר, מגזין ועיתון...
לפני כן אציין שהדברים נכתבים מנסיוני ולא מבדיקה רשמית במילון...
ברושור - דף רגיל לבן או צבעוני בגדלים A5 או A4 עם הדפסה שחור לבן. מכיל בדר"כ פרטי מבצעים או מכירות חד פעמיים. (לדוגמא: ברושור למכירה ביתית).
פלייר - דף כרומו (135 גר' בדר"כ) בגדלים A5 או A4 בהדפסה צבעונית. מכיל בדר"כ פרטים על העסק או השירות בתוספת של מבצעים ותמונות להמחשה. (לדוגמא: פלייר לבית דפוס).
פרוספקט - דף כרומו (135 גר' בדר"כ) A4 עם 2 קיפולים בהדפסה צבעונית. מכיל בדר"כ פרטים אודות העסק או השירות. (לדוגמא: פרוספקט לקופת חולים).
קטלוג - דף כרומו (300 גר' בדר"כ) עם או בלי למינציה (אין גודל סטנדרטי) המכיל מס' עמודים המחוברים בהידוק סיכות. מכיל בדר"כ תמונות להמחשת המוצרים המוצעים למכירה עם מס' דגם ו/או מחיר. (לדוגמא: קטלוג בגדי ילדים, קטלוג כלי כסף, קטלוג רהיטים).
עלון - מס' קטן של עמודים המודפסים בשחור לבן או צבעוני על דף רגיל או צבעוני והמחוברים ביניהם באמצעות הידוק סיכות. משמש בדר"כ להעלאת חומר רב יחסית על הכתב לעיתים בשילוב תמונות. (לדוגמא: עלונים בבית כנסת, עלוני בחירות, עלוני בית ספר וכן עלוני פרסום כגון תכל'ס, לעניין וכדו').
עיתון - מס' רב של עמודים המודפסים בשחור לבן או צבעוני על נייר עיתון ומחוברים ביניהם בהידוק סיכות (אין גודל סטנדרטי אחיד). משמשים בדר"כ להעלאת חדשות וכיו"ב על הכתב בשילוב תמונות (לדוגמא: המודיע, יתד, בקהילה וכדו').
מגזין - מס' רב של עמודים המודפסים בצבע על נייר כרומו (135 גר' בממוצע - יש המודפסים על נייר דק יותר ויש על עבה יותר) והמחוברים בהידוק סיכות או בכריכת הדבקה (אין גודל סטנדרטי אחיד) מיועדים בדר"כ לכתבות צבע (ולפרסומות). (לדוגמא: מגזין משפחה, מגזין בשעה טובה, מגזין קונספט וכדו').
מקווה שעזרתי ו...שלא טעיתי...

shani20

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
תודה רבה על ההסבר המפורט..
למדתי ממך! כל הכבוד! המשיכי כך!

רויטל

משתמש רשום
לחתוך טישו ולא להכין טישו חתוך,משהו בנרות לא מסתדר נראה וקטורי משולב עם תמונה וגם הם גדולים מדי מהחלות,כל מה שקשור למוקצה אפשר לתמצת למשהו כמו לבדוק אם יש חפצי מוקצה(בסגנון),והייתי מוותרת על המגילה המתנוססת אחרי הכיתוב לכבוד שבת קודש ואז להגדיל את כל הכותרת זה יהיה הרבה יותר מרשים עד כאן דעתי ! השאר מקסים מקסים בהצלחה...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה