תודה. לא היה פה נסיון לעשות העתק נאמן למקור..נכתב ע"י ROT;311615:מאוד יפה בפרט הקולות השניים רק הקצב הוא לא בדיוק כמו פרחי מיאמי קצת יותר מהיר
נכתב ע"י Srool;312156:ניסיתי ליישם את הטיפים שלכם, מקווה שזה הצליח.
הקלטתי את הסולו הראשי מחדש (אני שרתי, למי שלא ניחש עד עכשיו )
והוספתי עוד כמה תוספות מוזיקליות.
אשמח לשמוע חוו"ד גם לגבי השירה. ואל תנסו להשוות לפרחי מיאמי, כי אין מה להשוות. ברור שהם יותר טובים!
לשיפוטכם:
נכתב ע"י Srool;312457:דווקא חילקתי קצת בין הצדדים.
את קולות המקהלה פיזרתי בין שמאל לימין, אמנם לא לגמרי L או R אבל באמצע. הערוץ עם התוספות המוזיקליות נמצא בR. אם אני אקח את הערוצים לR או L לגמרי זה ישמע יותר טוב? אני אנסה..
בכל ההקלטה יש משהו כמו 20 ערוצים, אז כנראה שזה נקרא שאני עשיתי את המיקס..
אני מתאר לעצמי שכתיבת התגובות לקחה לך יותר מדקה, אז היה כ"כ קשה לשמוע את הכל ולתת ביקורת על המוצר השלם? תמצא לזה זמן מתישהו..
תודה!
עדיין אין לי מוניטורים..נכתב ע"י פופקו;312468:עם איזה מוניטורים אתה עובד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: