חוו"ד לאיור פרוספקט

einatnoi

משתמש רשום
שלום לכולם, אני בעיצומו של פרוספקט לחברת מחשבים ידידותית וחמה העונה לשם "לביא", בעקבות כך יצרתי דמות חביבה שמלווה את הפרוספקט.
רציתי לקבל חוות דעת על הדמויות, הן מופיעות בהקשרים שונים בהתאם לטקסט.
כמו"כ רציתי לקבל חוות דעת על הצביעה - אני משרטטת ביד, סורקת, משרטטת את הסריקה בפריהנד ואז מעבירה לפוטושופ לצביעה.
זו עבודת נמלים ממש! יש למישהו דרך קיצור לצביעה?
אבקש שלא להפיץ את התמונות ברשת.
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 708 · צפיות: 15
  • 83769.jpg
    KB 372.2 · צפיות: 16
  • 83769.jpg
    1.3 MB · צפיות: 24

אלף

משתמש מקצוען
האיורים חמודים ממש!
דינמיים ומלאי הבעה.
כדי לקצר את התהליך כדאי לך להתרגל, וזה רק עניין של הרגל, לאייר ישר בתוכנה הגרפית. עם עט גראפית זה לא קשה. ומקצר את התהליך.
בהצלחה!

אלינור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
ממש חמוד! יש כישרון!
כפי שאלף בטובה אמרה, אם ציור הוא חלק מהיום יום שלך, עדיף לך לקנות עט גראפי, מקל על העבודה וגם ישפר על הצביעה שלך עשרות מונים, ממולץ מניסיון!, לא שאיך שצבעת לא יפה פשוט הייתי ממליצה לך לעשות את ההצללות יותר חדות ובגוון כהה יותר מצבע הבסיס (ולא שחור, שהורס את הגוונים העליזים...) דעתי האישית בלבד!

מוטי הלר

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
הכיוון הוא נחמד ויפה מאוד אך הקווים צריכים להיות יותר חדים ונראה לי שגם הקווים וגם הצבעים צריכים לשדר יותר יוקרה ופחות ילדותיות

מנחם

משתמש רשום
עיצוב גרפי
איורים ממש חמודים אבל יש תחושה קצת מהוססת בקווים שלא משדרת משהו מקצועי נסי להקפיד יותר על הגימורים

tal

משתמש צעיר
נראה שהנמר זקוק לטיפול בגב..
נראה שנתפס לו הגב.

כמה הצעות מקוריות שאולי יעזרו:
ללכת לראות חוברות של דיסני שיש שם מליוני דוגמאות של נמרים באנימציה,
כך תוכלי לחוש את התנועה, הזרימה של הקו(כפי שהוזכר)

תלכי לגן החיות ותבלי שם יום שלם עם דיו וציפורן..

תצלמי נמרים ותנסי להתחבר אליהם (כמובן לא ממש....)

תקני עט למחשב ותנסי להעתיק את אותם ציורים שוב, (שכבה שניה מעל שכבה שקופה)
תגלי שיש לך יותר אומץ לשחק עם הקו

נראה לי שזה יוסיף לאיורים.

למשל בציור שהנמר נוגע בפללליר היד שלו נראית כמפתח שוודי ולא כיד
אם תמיד היד שלו ככה, יופי, אבל אם זה רק באיור הנ"ל , אז אולי כדאי לבדוק אופציות נוספות.

וגם לגבי הזנב..הוא לא עשוי רק משער וחלל בפנים...תנסי לצבוע איכשהו, לפחות חלקו

בהצלחה רבה

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
טל - עד כמה שאני הבנתי זה לא נמר - אלא "לביא", אריה, רק שהוא עוד קטן ולא צמחה לו הרעמה. (לא מזכיר לך את סימבה???)

בקשר לציור: אני לא מציירת אך מישהי שהכרתי פעם היתה מאיירת בעט שחור חזק על נייר לבן, סורקת וצובעת ישר בפוטושופ. קווים שקצת "יצאו" לה היא היתה מוחקת עם המחק וכדו'. זה יוצא ממש ממש מדהים!!!

לגבי הצביעה: היא היתה צובעת בצבעי מעבר - וזה יוצא יותר מיוחד לטעמי.

dass

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
הציורים יפהיפיים!
יש באילוס פקודה שנקראת trace לתמונות, היא מציירת את הקווים של התמונה אוטומטית, בlive trace יש מגוון אפשרויות לתוצאות שונות של שרטוט- פקודה מדהימה שחוסכת את שרטוט הסריקה שוב.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה