שלום רב לכולם.
ב"ה תקופה ארוכה שיוצא גיליון של רה"י שלי מידי שבוע על פרשת השבוע.
ב"ה כורח המציאות גרם לי בכוחות עצמי "ללמוד"(או נכון יותר לומר "להתנסות") את כל העולם הזה. ועכשיו אחרי שנה, אני אשמח לשמוע הערות וביקורות איך להשתפר.
בגלל פניות קודמות שלי למעמדים שבמקום לתת עצות - ניסו למכור את עצמם. אשמח להדגיש שהעימוד ישאר בידי הישיבה ולא יועבר לגורם חיצוני. אני עצמי פשוט רוצה לשמוע עצות לשיפור.
תודה רבה מראש!
ב"ה תקופה ארוכה שיוצא גיליון של רה"י שלי מידי שבוע על פרשת השבוע.
ב"ה כורח המציאות גרם לי בכוחות עצמי "ללמוד"(או נכון יותר לומר "להתנסות") את כל העולם הזה. ועכשיו אחרי שנה, אני אשמח לשמוע הערות וביקורות איך להשתפר.
בגלל פניות קודמות שלי למעמדים שבמקום לתת עצות - ניסו למכור את עצמם. אשמח להדגיש שהעימוד ישאר בידי הישיבה ולא יועבר לגורם חיצוני. אני עצמי פשוט רוצה לשמוע עצות לשיפור.
תודה רבה מראש!
קבצים מצורפים
-
05 - חיי שרה - ביאור כאייל תערוג על הזוהר - הרב אייל גריינר שליטא-page-003.jpgKB 738.9 · צפיות: 123
-
05 - חיי שרה - ביאור כאייל תערוג על הזוהר - הרב אייל גריינר שליטא-page-006.jpgKB 742.9 · צפיות: 114
-
05 - חיי שרה - ביאור כאייל תערוג על הזוהר - הרב אייל גריינר שליטא-page-008.jpgKB 965.1 · צפיות: 77
-
05 - חיי שרה - ביאור כאייל תערוג על הזוהר - הרב אייל גריינר שליטא-page-012.jpgKB 726.2 · צפיות: 80
-
05 - חיי שרה - ביאור כאייל תערוג על הזוהר - הרב אייל גריינר שליטא-page-016.jpgKB 753.9 · צפיות: 91