התייעצות חוות דעת על דירה להשכרה בפרויקט אגבבה בד3

מנעד

משתמש פעיל
ממליצים?
הוא רוצה לדירת 3 חדרים 4000 ש"ח
זה לא יקר יחסית?
יש סיכוי שאחרי החגים המחירים ירדו?
או שכדאי לחטוף?

מכירים אולי עוד פרויקטים חדשים בד1 /ד3 שאמורים להתאכלס בקרוב?

אמונה1

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
לפי מה שאני שומעת על רמה ד' - אם מדובר בדירה טובה ומרווחת בקומה נוחה וכו' - זה ממש לא יקר, כי יש ביקוש מטורף לשכירות באזור, בעיקר בשביל אלו שקנו בפרוייקטים שאמורים להתאכלס בקרוב ושוכרים בינתיים.
אבל ברור שאחרי שהפרוייקטים יתאכלסו פתאום יהיה היצע גדול יותר והמחירים ירדו.

מנעד

משתמש פעיל
לפי מה שאני שומעת על רמה ד' - אם מדובר בדירה טובה ומרווחת בקומה נוחה וכו' - זה ממש לא יקר, כי יש ביקוש מטורף לשכירות באזור, בעיקר בשביל אלו שקנו בפרוייקטים שאמורים להתאכלס בקרוב ושוכרים בינתיים.
אבל ברור שאחרי שהפרוייקטים יתאכלסו פתאום יהיה היצע גדול יותר והמחירים ירדו.
זהו שאנחנו רוצים שכירות לטווח ארוך.
יש בפרויקט הזה 2 בנינים של הקבלן שזה רק שכירות.
השאלה אם כדאי למהר לסגור אפילו שאין טופס 4
או לחכות שהפרויקטים האלו התאכלסו ולקחת מה שישאר....

אמונה1

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אם לא דחוף לכם לעבור מיד לפי דעתי הייתי ממליצה לחכות

הידע שלי מגיע מקרובת משפחה שמחכה לאכלוס באזור חנוכה, ומחפשת דירה לשכור בינתיים, ואמרה לי שיש ביקוש הזוי של אנשים כמוה ואין דירות להשכרה בכל האזור!
אין כ"כ סיבה שהביקוש הזה יישאר אחרי האכלוס, אנשים אחרים בד"כ לא דחוף להם לגור שם דווקא

מאן דאמר

משתמש מקצוען
אם אתם מחפשים לטווח ארוך, לכאורה כדאי ללכת על זה. משכיר רגיל אי אפשר לדעת לכמה זמן הוא ירצה להשכיר.

גם לא בטוח בכלל שהמחירים ירדו.

מנעד

משתמש פעיל
ירדנו מזה בינתיים כי החוזה שלהם באורך 17 עמודים וכולל סעיפים מוזרים מאד.
מחפשים בנרות דירה אחרת
האמת שאנחנו צריכים שתי דירות לעוד קרובי משפחה שאנחנו רוצים לעבור יחד.
נשמח לכל מידע

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
בקיצור, כולם רוצים לגור בבית שמש, מה שמתבטא כמובן במחירי הקניה הגבוהים, ולאחרונה גם במחירי השכירות המאמירים. איך התהליך הזה קרה?
כשעברתי לכאן מירושלים לפני 24 שנים הסתכלו עלי במבטי רחמים, וכך במשך שנים ארוכות, עד ממש לא מזמן.
משהו השתנה בשנתיים-שלש האחרונות. והראשון שזיהה את זה היה נתיב.
ייאמר ברורות, זו באמת עיר מדהימה עם איכות חיים גבוהה, ואני מרוצה כאן עד הגג, אבל לקח הרבה מאד זמן עד שתושבי ערים אחרות קלטו את יתרונות המקום.
מענין לשים את האצבע מה גרם לשינוי בתדמית העיר...

מנעד

משתמש פעיל
בקיצור, כולם רוצים לגור בבית שמש, מה שמתבטא כמובן במחירי הקניה הגבוהים, ולאחרונה גם במחירי השכירות המאמירים. איך התהליך הזה קרה?
כשעברתי לכאן מירושלים לפני 24 שנים הסתכלו עלי במבטי רחמים, וכך במשך שנים ארוכות, עד ממש לא מזמן.
משהו השתנה בשנתיים-שלש האחרונות. והראשון שזיהה את זה היה נתיב.
ייאמר ברורות, זו באמת עיר מדהימה עם איכות חיים גבוהה, ואני מרוצה כאן עד הגג, אבל לקח הרבה מאד זמן עד שתושבי ערים אחרות קלטו את יתרונות המקום.
מענין לשים את האצבע מה גרם לשינוי בתדמית העיר...
מה יעשה מי שלא מתאים לו לגור בפריפריה?

ראובן 23

יועץ משכנתאות מלווה כלכלי ומרצה בתחום במכללת פוקוס
מנוי פרימיום
ירדנו מזה בינתיים כי החוזה שלהם באורך 17 עמודים וכולל סעיפים מוזרים מאד.
מחפשים בנרות דירה אחרת
נשמח לכל מידע
יש לך את החוזה שלהם

קפה ועוגה

משתמש פעיל
שים לב שהאשכול הוא מלפני שנה בדיוק!

מעניין לקרוא מה היה המצב אז -
דירת 3 חדרים בד'3 ב4,000 ש"ח, ואנשים מתלבטים, ואולי אחרי החגים ירד וכו', ואיכלוסים בחנוכה שיגדילו את ההיצע...
ובינתיים, המציאות הוכיחה שהיא עולה על כל דמיון, המחירים היום הם בשיא שלא היה זמן רב, הביקושים מטורפים, הלוואי שהיה אפשר למצוא היום דירה כזו במחיר כזה...

ראובן 23

יועץ משכנתאות מלווה כלכלי ומרצה בתחום במכללת פוקוס
מנוי פרימיום
כמה עולה היום?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה