זהו שאנחנו רוצים שכירות לטווח ארוך.לפי מה שאני שומעת על רמה ד' - אם מדובר בדירה טובה ומרווחת בקומה נוחה וכו' - זה ממש לא יקר, כי יש ביקוש מטורף לשכירות באזור, בעיקר בשביל אלו שקנו בפרוייקטים שאמורים להתאכלס בקרוב ושוכרים בינתיים.
אבל ברור שאחרי שהפרוייקטים יתאכלסו פתאום יהיה היצע גדול יותר והמחירים ירדו.
בקיצור, כולם רוצים לגור בבית שמש, מה שמתבטא כמובן במחירי הקניה הגבוהים, ולאחרונה גם במחירי השכירות המאמירים. איך התהליך הזה קרה?האמת שאנחנו צריכים שתי דירות לעוד קרובי משפחה שאנחנו רוצים לעבור יחד.
מה יעשה מי שלא מתאים לו לגור בפריפריה?בקיצור, כולם רוצים לגור בבית שמש, מה שמתבטא כמובן במחירי הקניה הגבוהים, ולאחרונה גם במחירי השכירות המאמירים. איך התהליך הזה קרה?
כשעברתי לכאן מירושלים לפני 24 שנים הסתכלו עלי במבטי רחמים, וכך במשך שנים ארוכות, עד ממש לא מזמן.
משהו השתנה בשנתיים-שלש האחרונות. והראשון שזיהה את זה היה נתיב.
ייאמר ברורות, זו באמת עיר מדהימה עם איכות חיים גבוהה, ואני מרוצה כאן עד הגג, אבל לקח הרבה מאד זמן עד שתושבי ערים אחרות קלטו את יתרונות המקום.
מענין לשים את האצבע מה גרם לשינוי בתדמית העיר...
אותי אתה לא צריך לשכנע...מה יעשה מי שלא מתאים לו לגור בפריפריה?
מעניין לשים את האצבע מה גרם לשינוי בתדמית העיר...
"רמה ד' "מה שמעניין אותי זה מה קרה לאחרונה שכולם צובאים על העיר שלנו?
זה נכון."רמה ד' "
ירדנו מזה בינתיים כי החוזה שלהם באורך 17 עמודים וכולל סעיפים מוזרים מאד.
יש לך את החוזה שלהםירדנו מזה בינתיים כי החוזה שלהם באורך 17 עמודים וכולל סעיפים מוזרים מאד.
מחפשים בנרות דירה אחרת
האמת שאנחנו צריכים שתי דירות לעוד קרובי משפחה שאנחנו רוצים לעבור יחד.
נשמח לכל מידע
מתחיל ב 4,600...כמה עולה היום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: