חוות דעת | מזגנים

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
מעוניינת לקבל חוות דעת על מזגנים של החברות הבאות:
תדיראן
LG
אלקו

על אלקטרה יש חרם, נכון?

תודה רבה

Chan

משתמש פעיל
אני מרוצה מאד מתדיראן! (יש לי מזגן רגיל של 1.5 כ"ס)

אושר

משתמש מקצוען
אלקו זה גם של אלקטרה.
ובמקרה יש לי אלקו... (ח"ו, לא מהחרם אלא מלפני 3 וחצי שנים)
אינוורטר. מעולה!!! הייתי ממליצה בחום (ובקור...) רק שאני לא יודעת אם זה מותר.

מאירי5

משתמש רשום
לא לגעת בLG. (זה עושה כויה...)
הייתי ממליץ על טורנדו.
נקודה נוספת ולא פחות חשובה, זה המתקין. שיהיה הכי מקצועי שאפשר.

שופר

משתמש פעיל
יש לי תדיראן 1 כ"ס דגם A100, מעולה, שקט, עוצמתי, [דלוק על 25 מעלות על דרגת מנוע 1 ופשוט קר בחדר] וגם דירוג אנרגטי A. הוא גם לא מאוד יקר, פחות מ-2000 ש"ח.

חיוכון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עד 3 כ"ס - כולם סינים. פחות או יותר אותה רמה.
מ3 כ"ס (יכול להיות רק 3.5 ומעלה -אני ביררתי את זה מזמן..) - התדיראנים מיוצרים בעפולה ומומלצים מאד.

כנגן המנגן

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י חיוכון;419022:
עד 3 כ"ס - כולם סינים. פחות או יותר אותה רמה.
מ3 כ"ס (יכול להיות רק 3.5 ומעלה -אני ביררתי את זה מזמן..) - התדיראנים מיוצרים בעפולה ומומלצים מאד.

החל מ-2.5 כ"ס מיוצרים בארץ.

אלי אלימלך

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י GRN;418960:
על אלקטרה יש חרם, נכון?

תודה רבה

חרם ממי?

בבני ברק ברחוב ירושלים פינת רבי עקיבא קופת העיר פתחה חנות בברכת גדולי הדור, וביום שישי האחרון התקינו שם מזגני אלקטרה.

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י מאירי5;418991:
לא לגעת בLG. (זה עושה כויה...)

למה לא?
אחותי ואחי עשו בחודשיים האחרונים מזגנים בכל הבית ולקחו LG עם דירוג אנרגנטי A, ולמה? המוכר של מוצרי החשמל הוא חבר טוב של ההורים שלי והוא מוכר את מוצרי החשמל של כל החברות שיש בשוק, אבל כשאנחנו יודעים מזגן של איזה חברה הוא קנה לבית שלו, אין לנו הרבה שאלות...
(הרי הוא היה יכול לקחת איזה חברה שהוא רוצה, והמליץ על הLG שכבר שנים עובדים אצלו בבית כמו שצריך. ועוד נקודה, זה טבריה, אז הם באמת עובדים כמו שצריך... :))

ליבי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לי יש תדיראן 4 כ"ס ואני מרוצה מאד
בלי עין הרע

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה רבה על כל התגובות!
אני רואה שהחרם על אלקטרה הוא לא החלטי. מישהו מעודכן מבפנים מה באמת קורה בעניין?

לגבי המזגנים, אני בעיקר מתעניינת לגבי מזגני אינוורטר, כאשר היעד העיקרי הוא חימום. האם מישהו ניסה (בעצמו) חימום באינוורטר? האם הוא באמת נעים? זול?

שוב תודה!

Y

yossmor2

אורח
מישהו יכול לעדכן בעניין החרם על אלקטרה? על מה ולמה?
והאם בדיעבד מותר להפעיל אותו (אולי בשינוי)?

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י yossmor2;419186:
מישהו יכול לעדכן בעניין החרם על אלקטרה? על מה ולמה?
והאם בדיעבד מותר להפעיל אותו (אולי בשינוי)?

אך ורק בשינוי בידים קשורות על חום ביום חם ולהיפך בחורף.

ASUS

משתמש צעיר
כשהייתי גר בבני ברק, היה לי מזגן של אלקו 2.5 כח סוס בסלון מזגן של אלקטרה 1.5 כח סוס בחדר שינה ומזגן של טדיראן 3/4 כח סוס בחדר ממ"ד החד ממ"ד והחדר שינה אותו גודל, אז ככה, האוויר הכי נעים היה מהמזגן של התדיראן, הקירור והחימום של אלקו ותדיראן היו מציונים, העוצה של התדיראן הייתה הרבה יותר גבוהה משל האלקטרה, אגב האלקטרה אחרי שנה התחיל לזייף...

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י ASUS;419276:
הקירור והחימום של אלקו ותדיראן היו מציונים,

מדובר באינוורטר?

שי דרומי

משתמש צעיר
חבר'ה דומני שקצת התבלבלתם. בודקים את ה BTU של המזגן בקור וחום. זה בד"כ יותר אומר מכוחות הסוס שלו.
GRN, למה שיהיה הבדל באינוורטור בעניין תפוקת החום וסוג החימום ממזגן אחר?

tch

משתמש רשום
אני עשיתי 2 מזגנים מיני מרכזי של תדיראן כל אחד 2 כ''ס 1בסלון ובמטבח ו2 חדר ילדים והורים זה יוצא שרוב יום או אתה בסלון ובמטבח או בחדרים ואז אתה פשוט משלם חצי של מזגן מרכזי של כל הדירה

מאןדהו

משתמש צעיר
עימוד ספרים
אינוורטר הוא מזגן מאד חסכוני בחשמל, אבל כיום המחיר שלהם יקר מאד, ומתחילים להרויח את החסכון בחשמל רק אחרי שנתיים שלוש.
מיצובישי הוא המזגן הטוב ביותר אך הוא יקר מאד. (ונראה לי שכיום יש להם רק אינוורטר, שהוא עוד יותר יקר, למעלה מעשיריה) תדיראן הוא מזגן מעולה אך הLG קצת יותר זול והוא כמעט באותו איכות.
אלקטרה ואלקו זה אותו חברה, אלקטרה זה הדגם הפשוט יותר ויש בו הרבה בעיות, ואלקו זה הדגם היוקרתי יותר, והאיכותי יותר, צריך לברר האם החרם כולל גם את אלקו (ועוד עשרות מוצרים שאלקטרה משווקים כמו ליבהר וכדו').  

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י שי דרומי;419436:
חבר'ה דומני שקצת התבלבלתם. בודקים את ה BTU של המזגן בקור וחום. זה בד"כ יותר אומר מכוחות הסוס שלו.
GRN, למה שיהיה הבדל באינוורטור בעניין תפוקת החום וסוג החימום ממזגן אחר?

הטענה היא, שאחת המעלות של האינוורטר הוא שהחימום שלו נעים יותר ואינו מייבש כמו מזגן רגיל.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה