דרוש מידע חובת תשלום שכר לעובדים פלסטינאים בהעברה בנקאית

מירי84

משתמש פעיל
האם יש למישהו מידע בקשר לזה מעבר לעלון שפורסם?
בחוזר כתוב כך:
3 .לצורך כך, נדרש כל עובד פלסטיני למסור את הסכמתו לכך שרשות האוכלוסין וההגירה תמסור לבנק בישראל שבאמצעותו מעסיקו ישלם את שכרו, מידע אודות חודשי העבודה שלו בישראל שעבורם נדרש המעסיק לשלם את שכרו באמצעות העברה בנקאית. יודגש כי הסכמה זו של העובד מהווה תנאי לתוקפו של רישיון העבודה בישראל המונפק לו על ידי המינהל האזרחי.
4 .את הסכמות העובדים הפלסטינים, מרכזים במינהל האזרחי ועל העובדים למסור את הסכמתם באמצעות אפליקציית אלמונסק של מתאם פעולות הממשלה בשטחים. עובד המבקש לחזור בו מהסכמתו האמורה, נדרש לפנות באופן ישיר למת"ק הגיזרתי על מנת לבטל את הסכמתו, והדבר יביא לביטול רישיון העבודה שלו בישראל.

השאלה שלי היא איך הפועלים עושים את זה בפועל? למי הם צריכים לפנות?

עריכה- אני מדברת על עובדי יו"ש, לא שרות התעסוקה.
אודה לכל מידע!!

נערך לאחרונה ב:

אמא של נפתלי :)

משתמש מקצוען
כן
תפני לבנק של העסק
אני פניתי לבנק הבינלאומי,
ההיתי צריכה לשלוח לכל עובד צילום תז + אישור העסקה + אישור ניהול חשבון של הבנק
למלאות אקסל יעודי והם העבירו.
עבר יופי - ראו באותו יום.
רק עמלה גבוהה מאד.
100 ש"ח על 5 עובדים.
עדיין לא הצלחתי לברר עם זו הפעולה ולא משנה כמה עובדים או שזה פר עובד (בבנק ירד בסכום אחד)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה