רחל ז.
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
•
שופט/ת באתגר דריבל
נכתב ע"י revrut;1410257:עדן, מה זו השעה הזו, את לא הולכת לישון מתישהו?
ארון מול הדלת לא נותן תחושה נעימהנכתב ע"י אש הנגבי;1410765:אני הייתי כן חושב על כיון של ארון מסודר כמו בן אדם מול הדלת כמובן עם דלתות הזזה ובקיר העקום לסגור את העקימות עם דלתות/ מכסה מתרומם והחלל הוא לאיכסון כמו שמיכות כריות בדגי חורף /קיץ (אולי אפי' מזוודות) לא חייב ארון עד סוף הגובה יכול להיות שם מדפי נוי לדוג' או בצד העמוק יותר תליה בגובה וההמשך הוא איכסון מה שיעשה שהמטה הפנימית יותר תהיה צמודה לארוןוהחיצונית יותר פחות.
השאלה כאן האם זה צימר שמיועד לזו"צ שאין להם כ"כ מטלטלים או לבית מגורים ששווה להשקיע בו?
נכתב ע"י eden7115;1411172:רחל, בודאי שאפשרי שלייפלק לבן.
עדיף ארון הזזה כפי שכתבה לך revrut.
הייתי עושה ארון הזזה 2 דלתות לגישה מקסימלית לחצי ארון בכל פעם.
כעיקרון, אף אחד לא אמור לדעת שיש לך קיר "עקום" מאחורה, זה יראה ארון הזזה רגיל בחדר רגיל...
כשיפתחו את הארון הפנים שלו יהיה בעומקים שונים אבל זה לא אמור להפריע ויכול להיות מאוד פרקטי אם ינוצל נכון.
בקיצור - בהצלחה אצל הנגר!
נכתב ע"י eden7115;1411196:אין לה מספיק עומק...
החלק העמוק ביותר הוא 60 ס"מ (אם אני רואה נכון בשרטוט הקטנטן) - בדיוק העומק שנדרש לארון תלייה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: