חדר שינה פצפון - אנא עזרתכם!

רחל ז.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
שופט/ת באתגר דריבל
אני צריכה לרהט חדר שינה קטן ובעיתי וקצת מתלבטת:
יש בחדר קיר עקום מעט
האם למקם בו את הארון
או עדיף מול הדלת?
ואולי בכלל יש לכם רעיון טוב יותר?

תודה !!!!

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 23.4 · צפיות: 57

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
ללא ספק הייתי מיישרת את הקיר העקום ע"י מיקום הארון שם.
מול הדלת בכלל לא שייך...

אומנם זה ידרוש עבודת נגר לא סטנדרטית - אבל זה שווה!
בעומק 60 ס"מ - חייבים למקם את איזור התלייה. אפשר לעשות תלייה עליונה ותחתונה אם צריך הרבה או תלייה גבוהה שמעליה ארון עם 2 מדפים.
בעומקים הבינוניים ניתן לעשות מדפים ומגירות למטה ללבנים/גרביים/נעליים
בחלק הצר אולי כדאי לעשות "פינת איפור": כמין שולחן עם מגירה לאיפור, מתחתיה ארון לאחסון פאה/מטפחות וכדו'. על השולחן כמובן מראה ומעל ניתן להמשיך את הארונות העליוניים של שאר הארון לאחסון עונתי.
כמובן שניתן לוותר על המראה (אם למשל רגילים ונוח להתאפר בחדר הרחצה), ולהמשיך את הארון גם באיזור הצר.

בהצלחה!

רותי וינברג

מנהלת פורום אדריכלות ועיצוב פנים
מנהל
מנוי פרימיום
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
ארון הזזה נצרך מאד במצב כמו זה בו הארון קרוב מאד למיטה,
אם לא מעונינים להעמיק את כל יח' הארון בעוד 5-10 ס"מ, אז באמת כדאי לנצל את הפינה של 26 ס"מ לטואלט איפור עם מראה גדולה שממוקמת בדיוק במקום המתאים גם להתארגנות כללית, כי יש מרחב מולה לעמוד ולהסתכל.
אך ניתן להעמיק את הארון כפי שכתבתי ב5-10 ס"מ, מתקבל רוחב חדר 2.8מ', במידה ורוצים שלכל מיטה יהיה מרווח משני הכיוונים, אזי לא כדאי להצר, אך אם לא מפריע שמיטה אחת נצמדת לקיר- ללא ספק ניתן להצר ולהרוויח את השטח לארון עמוק יותר המכיל יותר, וכך יש יותר מקומות לתליה וגם הפינה הצרה מקבלת כבר עומק המספיק גם לאחסון כללי.

עדן, מה זו השעה הזו, את לא הולכת לישון מתישהו?

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י revrut;1410257:
עדן, מה זו השעה הזו, את לא הולכת לישון מתישהו?

מתישהו כן... :)
מגיעה שעה שאם עוד לא נרדמים בה עדיף להישאר ערים ולשלוח את הילדים בנחת בבוקר (ולהפתיע אותם עם פנקייקים למשל :))

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
מתכון לפנקייק:

2 כוסות קמח
2 ביצים
1 וחצי כוסות חלב
1 וחצי כפות שמן
1/4 כפית מלח

מערבבים הכל במטרפה ידנית ויוצקים לתבנית טפלון בעזרת מצקת או כוס מדידה של רבע כוס.
כשנוצרות בועות בפנקייק הופכים אותו בעזרת תרווד לעוד מספר שניות לצד השני ומוציאים.

להגשה: סירופ שוקולד או מייפל.
למהדרין: לזלף קצפת ריצ' בצד... :)

בתיאבון.

אש הנגבי

משתמש רשום
אני הייתי כן חושב על כיון של ארון מסודר כמו בן אדם מול הדלת כמובן עם דלתות הזזה ובקיר העקום לסגור את העקימות עם דלתות/ מכסה מתרומם והחלל הוא לאיכסון כמו שמיכות כריות בדגי חורף /קיץ (אולי אפי' מזוודות) לא חייב ארון עד סוף הגובה יכול להיות שם מדפי נוי לדוג' או בצד העמוק יותר תליה בגובה וההמשך הוא איכסון מה שיעשה שהמטה הפנימית יותר תהיה צמודה לארוןוהחיצונית יותר פחות.
השאלה כאן האם זה צימר שמיועד לזו"צ שאין להם כ"כ מטלטלים או לבית מגורים ששווה להשקיע בו?

רותי וינברג

מנהל
מנוי פרימיום
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
ציטוט:
אני הייתי כן חושב על כיון של ארון מסודר כמו בן אדם מול הדלת כמובן עם דלתות הזזה ובקיר העקום לסגור את העקימות עם דלתות

זה יוצא קצת צפוף לפי מה שנראה מהמידות שבתכנית, לפי החישוב שלי נשאר 2.6 לרוחב החדר אחרי הורדת הארון משמאל, לא תיהיה גישה ל-2 הארונות, במיוחד אם רוצים את סידור המיטות בצורה הנ"ל.
מה גם שהארון כפי שמופיע בתכנית יתפקד מצוין וחוץ ממחיר יקר בהזמנה המיוחדת- אני לא רואה בו חסרון.

רחל ז.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
שופט/ת באתגר דריבל
תודה ענקית לכולכם!!!
זה לא צימר אלא דירת מגורים שהקבלן החליט להכניס יחידת הורים על חשבון החדר ולא נתן לי את האופציה להתלבט אפילו אם זה כדאי כי חתמתי חוזה אח"כ.

אז המסקנה להתקדם אל נגר עם הכיון של השרטוט שהעליתי?

ועוד משהו - יש מצב לארון הזזה שלייפלק לבן? מכיון שהחדר כ"כ קטן הייתי מאד רוצה למזער את הנוכחות של הארון

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
רחל, בודאי שאפשרי שלייפלק לבן.
עדיף ארון הזזה כפי שכתבה לך revrut.
הייתי עושה ארון הזזה 2 דלתות לגישה מקסימלית לחצי ארון בכל פעם.
כעיקרון, אף אחד לא אמור לדעת שיש לך קיר "עקום" מאחורה, זה יראה ארון הזזה רגיל בחדר רגיל...
כשיפתחו את הארון הפנים שלו יהיה בעומקים שונים אבל זה לא אמור להפריע ויכול להיות מאוד פרקטי אם ינוצל נכון.
בקיצור - בהצלחה אצל הנגר!

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י אש הנגבי;1410765:
אני הייתי כן חושב על כיון של ארון מסודר כמו בן אדם מול הדלת כמובן עם דלתות הזזה ובקיר העקום לסגור את העקימות עם דלתות/ מכסה מתרומם והחלל הוא לאיכסון כמו שמיכות כריות בדגי חורף /קיץ (אולי אפי' מזוודות) לא חייב ארון עד סוף הגובה יכול להיות שם מדפי נוי לדוג' או בצד העמוק יותר תליה בגובה וההמשך הוא איכסון מה שיעשה שהמטה הפנימית יותר תהיה צמודה לארוןוהחיצונית יותר פחות.
השאלה כאן האם זה צימר שמיועד לזו"צ שאין להם כ"כ מטלטלים או לבית מגורים ששווה להשקיע בו?
ארון מול הדלת לא נותן תחושה נעימה

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י eden7115;1411172:
רחל, בודאי שאפשרי שלייפלק לבן.
עדיף ארון הזזה כפי שכתבה לך revrut.
הייתי עושה ארון הזזה 2 דלתות לגישה מקסימלית לחצי ארון בכל פעם.
כעיקרון, אף אחד לא אמור לדעת שיש לך קיר "עקום" מאחורה, זה יראה ארון הזזה רגיל בחדר רגיל...
כשיפתחו את הארון הפנים שלו יהיה בעומקים שונים אבל זה לא אמור להפריע ויכול להיות מאוד פרקטי אם ינוצל נכון.
בקיצור - בהצלחה אצל הנגר!

ישנה אפשרות של ארון תליה פנימי לביגוד פחות שמיש, ומקדימה עוד תליה לבגדי חורף למשל

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אין לה מספיק עומק...
החלק העמוק ביותר הוא 60 ס"מ (אם אני רואה נכון בשרטוט הקטנטן) - בדיוק העומק שנדרש לארון תלייה.

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י eden7115;1411196:
אין לה מספיק עומק...
החלק העמוק ביותר הוא 60 ס"מ (אם אני רואה נכון בשרטוט הקטנטן) - בדיוק העומק שנדרש לארון תלייה.

צודקת!

רותי וינברג

מנהל
מנוי פרימיום
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
היות שמדובר בארון מורכב מבחינה תכנונית, הייתי ממליצה לך שמעצבת תעשה לך את התכניות לנגר, כך תדעי שאת מפיקה ממנו את המקסימום בצורה היעילה ביותר,
ארון לבן עם מראה גדולה על דלת אחת או שתים יתן לחדר מראה גדול.
בהצלחה

Yony

משתמש רשום
אפשר אולי להזיז את את משקוף דלת הכניסה של החדר יותר החוצה - עד המקסימום
ככה תרוויחו עוד קצת שטח
וגם תהיה לכם אופציה לסובב את המיטות ב90 מעלות

masterpiece

משתמש רשום
תהיה לכם אופציה לסובב את המיטות ב90 מעלות[/QUOTE]
לא מומלץ לסובב את המיטה ב90 מעלות, אורך היטה יחסום את הגישה לחדר.

רותי וינברג

מנהל
מנוי פרימיום
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
זו הצעה נכונה לקחת את הדלת עד תחילת המקלחת, זה נותן מבואה קטנה לחדר והיא משמעותית כאן.

Yony

משתמש רשום
[/QUOTE]
לא מומלץ לסובב את המיטה ב90 מעלות, אורך היטה יחסום את הגישה
.[/QUOTE]

נכון,
לא שמתי לב לאורך בין קיר המקלחת לקיר החלונות.
[/SIZE]

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה