אני לא מאבחנת אבל לפי מה שאמרו לי הצוות החינוכי בבית הספר וגם הגננת בעבר... היא חייבת לגעת בכל דבר שהיא רואה במיוחד דברים חדשים.אני חשבתי שזה ננובע מסקרנות ודחיית סיפוקים אבל נראה לי שזה משהו שקשור לתחושתיות.לילדה יש קושי בוויסות?
אם כן, הכי מומלץ הדרכת הורים טיפולית (שכוללת גם DBT לילדים)
זה לוקח כ--3 חודשים
ואתם מטפלים בכל מה שהזכרתם וגם ב:
דחיית סיפוקים/התמודדות עם תסכולים/התפרצויות/התנגדות לגבולות ולסמכות/לצאת מהמעגל של הילד שחושב רק על עצמו/הסתגלות /עצמאות ועוד..
לפי מה שבררתי אמרו לי שאפשר לקבל סיבסוד תלוי לאיזה מכון הולכים ועם איזה קופות הוא עובד.עוקב
יש לזה סבסוד מהקופ"ח?
מה ההבדל בין DBTל CBT?אני חדשה בעולם הזה ועכשיו עושה על זה שעורי בית... זה במקום טיפול לילדה?או בנוסף?הדרכת הורים לילדים עם קשיי ויסות והתנהגות
מתקיימת באופן פרטני לזוג ההורים,
פגישה של פעם בשבוע למשך כ-3 חודשים.
קבוצת הורים זה לא הדרכה טיפולית, מקסימום קבוצת תמיכה-
אם כי, כמעט רוב ההורים שמתמודדים עם זה בבית צריכים אחת כזאת..
DBT היא גישת טיפול עדכנית ומוכחת ודי חדשה כאן בארץ, לטיפול בקשיי ויסות.
עוד מידע כאן, בשמחה: OGENLAHORIM בג'ימייל.
חחחח אני כבר אחרי קורס של הנחיית הורים ומסכימה עם כל מילה שלך,זה כן עוזר להשקיט את המצפון וששומעים עוד סיפורים מהורים אחרים ומבינים שאצלך זה לא כזההה גרועאם כי, כמעט רוב ההורים שמתמודדים עם זה בבית צריכים אחת כזאת..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: