תודה לךיש המון!!
אני אישית הייתי ב-"פרופיט" בקניון שער העיר, בכניסה לעיר.....
הכי זול שיש! ומאד נהנתי....
"פרופיט" זה רשת של חדרי כושר שפרוסה בכל הארץ, הם דוגלים בשיטת "לאו קוסט" מחיר הכי זול שאפשר.תודה לך
על התגובה המהירה!
יש לך עוד פרטים?
יש שעות נפרדות לנשים?
יש לך מושג אם הם עובדים עם מאוחדת WOW?"פרופיט" זה רשת של חדרי כושר שפרוסה בכל הארץ, הם דוגלים בשיטת "לאו קוסט" מחיר הכי זול שאפשר.
מנוי שם עולה 160 ש"ח לחודש, כניסה חופשית כל יום, כ-ל היום מ 6 בבוקר עד 11 בלילה
חדר כושר + שיעורי סטודיו (פילאטיס, זומבה ועוד הרבה....)
יש חדר כושר מעורב שממנו יוצא חדר נפרד עם דלת שהוא חדר כושר לנשים בלבד, פתוח כלללל היום.
השיעורי סטודיו הם גם מועברים ע"י אישה לנשים בלבד!
ממליצה מאד!
לאינשייפ יש מתקני כושר?אינשייפ
יש להם סניפים ברמה א ג ד
יש סבסוד מקופ"ח
אין לי מושג, אבל מה שאני כן יודעת שלפי דעתי חדרי כושר שעובדים עם הקופות, אחרי מימון של הקופה זה יוצא בערך 160 לחודש....ככה נראלייש לך מושג אם הם עובדים עם מאוחדת WOW?
אינשייפ
יש להם סניפים ברמה א ג ד
יש סבסוד מקופ"ח
אינשייפ וכושר פוינטכושר פוינט
אני מנויה ומתאמנת באחד מהסניפים שלהם בדרוםפרופיט" זה רשת של חדרי כושר שפרוסה בכל הארץ, הם דוגלים בשיטת "לאו קוסט" מחיר הכי זול שאפשר.
בהחלטאני מנויה ומתאמנת באחד מהסניפים שלהם בדרום
מומלץ ביותר!
מחיר זול! אימונים מקצועיים וחדר כושר מאובזר!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: