שטריימל???היוש.!
אבללללל- מרוב שבציבור החרדי נהוג ״לחרדד״ (מילה שהרגע המצאתי..סלחו לי אם אין בה שום הגיון..) כל דבר אפשרי..
הייתי בטוחה שהצמיג רכב הזה שם בצד שמאל זה שטריימל..
כי איכשהו חייב לדחוף שטריימל לאיור..
כדי שיתיישב על הלב החרדי..המשטרומלל. -(עוד מילה שהמצאתי..מחילה..עניין משפחתי שלנו לעוות מילים ולתת להם הטיות בלתי הגיוניות בעליל.כי זה כיף )
אבל הכל טוב- זה לאא שטריימל, זה רק גלגל רכב עולה בלהבות. גלהבות!
הכל טוב.
הצלוחעס!
הטכניקות של הפלסטינים הולכות ומקבלות כיון של אסטרטגייות מוצא אחרון סטייל 'חבורת מצוות'.שטריימל???
מי יודע אולי גם זה יגיע לשם.
בינתיים שמענו על צמיגים (-למיסוך עשן), מראות (-לסינוור) עפיפונים (-לצתת שדות) מוזיקה בווליום אבל על שטריימל לא שמענו.. אולי גם את זה יציעו להם הקופירייטרים המשת"פים...
אז בלי "חרדודים" מיותרים.
[מספיק לא יודעים אצלנו איך "לאכול" את החג\יום הזה... ]
ביוש!
הטכניקות של הפלסטינים הולכות ומקבלות כיון של אסטרטגייות מוצא אחרון סטייל 'חבורת מצוות'.
כאילו, עפיפונים? באמת.
עפיפון שמחובר אליו בקבוק תבערה זה כמו לומר: "ניסינו הכל, יאללה אין לנו מה להפסיד, לעזאזל עם התדמית העיקר לפגוע בהם קצת". הפער בין הטכנולוגיה הישראלית למניעת פגיעות לבין עליבות הפרימטיבית והרצחנית של הפלסטינים משעשע אותי יותר משמלחיץ אותי, למרות שהפער גורם לפרימיטביות לנצח באיזשהו מקום. מרוב שלא מתכוננים אליה.איכשהו עפיפון מחובר לבקבוק תבערה לא נראה לי משהו נחמד כ"כ אבל מול טיל גראד...
אני דווקא חושבת שהפעם בצעדות השיבה המטרה שלהם היא לעורר ענין עולמי בהם, בכלים קריאיטיביים מבית משרדי פרסום (חלקם ישראלים) ולאו דווקא הרג.עפיפון שמחובר אליו בקבוק תבערה זה כמו לומר: "ניסינו הכל, יאללה אין לנו מה להפסיד, לעזאזל עם התדמית העיקר לפגוע בהם קצת". הפער בין הטכנולוגיה הישראלית למניעת פגיעות לבין עליבות הפרימטיבית והרצחנית של הפלסטינים משעשע אותי יותר משמלחיץ אותי, למרות שהפער גורם לפרימיטביות לנצח באיזשהו מקום. מרוב שלא מתכוננים אליה.
לגמרי!גם סכין שהיא הכלי הכי פרימיטיבי, מסוגלת להרוג...
והרעיון של הציור ממש חמוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: