עזרה חגיגת יום הולדת לאמא - תנו רעיונות קלים להשראה

יהיה בסדר !!!!!!!

משתמש מקצוען
רוצה מאוד משהו שייתן השראה טובה כייפית וחגיגית -
משפטים בהקשר ליום הולדת משהו לתלות על הקיר - בהקשר למס' 58 [ חשבתי אולי פסוקים של שכתוב בהם נח כמו ונח מצא חן אבל אין לזה קשר ..... :sleep:]

חוץ מבלונים ןכדו'..... מה עוד יכול לעשות השראה טובה
חשבתי אולי לתלות מס' דפים יפים יפים עם הספרות 58 בספרות גדולות מעוצבות יפה ...... מה אתם אומרים זה לעניין ????
תנו רעוינות לעוד משהו כתוספת השראה .....

מודה לכם מראש לכל חכמי ויועצי פרוג על כל רעיון ורעיון
תבורכו מפי עליון פי מליון :)

מצפה למשיח

משתמש מקצוען
קודם כל לחשוב מה ישמח אותה ולא מה ישמח אחרים. לדוגמא: יש אישה שתשמח ללכת לכותל, למשל, ואחר כך לשבת לאכול במקום שקט עם קהל מצומצם ואחרת, תשמח על חגיגה גדולה עם הרבה משתתפים, בלונים ומוזיקה והרבה אוכל. גם לגבי מתנה צריך לחשוב מה ישמח באמת.

יהיה בסדר !!!!!!!

משתמש מקצוען
קודם כל לחשוב מה ישמח אותה ולא מה ישמח אחרים. לדוגמא: יש אישה שתשמח ללכת לכותל, למשל, ואחר כך לשבת לאכול במקום שקט עם קהל מצומצם ואחרת, תשמח על חגיגה גדולה עם הרבה משתתפים, בלונים ומוזיקה והרבה אוכל. גם לגבי מתנה צריך לחשוב מה ישמח באמת.
חוץ ממתנה אנו עושים סעודה חגיגית כל המשפ'
צריך קישוטים משהו שגם הקירות יביעו את המזל טוב והחגיגה

משפטים קולעים ריעיונות מענינים וכדו'
זה מה שנראה לי אפשר להספיק לעשות עד מוצ"ש מעבר לזה כבר עבודה שדורשת זמן והשקעה ואין את הזמן לזה כרגע

סמליל

משתמש מקצוען
לערוך את השולחנות עם חד פעמי בצבעים מרשימים.
לקנות זר פרחים גדול
להכין בלוני הליום ושלטים המתאימים בצבעים לשולחן
לחבר הקראה יפה ומעריכה על כלת היומולדת
אפשר תכנית קצרה ומעניינת עם חידות וכו

מזל-טוב!

יהיה בסדר !!!!!!!

משתמש מקצוען
אולי מישהו יודע איך מסדרים את זה באתי להוסיף בלונים לורד ועשה לי את זה עכשיו כל מסמך חדש שאני פןתח ככה זה נפתח

איך פותרים את זה ?????

1677840400449.png

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  85  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה