זכריה התימני
משתמש פעיל
מעוניין לדעת על חברת סלולר עם הכי הרבה דקות,
לא פרטנר!
לא פרטנר!
רמי לוי 10,000 אבל רק אם מתקשרים ללקוחות רמי לוי או פלאפון אם לא אז 2000 דקמעוניין לדעת על חברת סלולר עם הכי הרבה דקות,
לא פרטנר!
אני היום בפרטנר,רמי לוי 10,000 אבל רק אם מתקשרים ללקוחות רמי לוי או פלאפון אם לא אז 2000 דק
וסתם מעניין למה לא פרטנר כי בינתיים הם היחידים הנורמאלים שמציעים תוספת של עוד 12 ש''ח בחודש ואפשר שיהיה במקום 5000 יש 10000
כמה דקות יש בסלקום?רמי לוי 10,000 אבל רק אם מתקשרים ללקוחות רמי לוי או פלאפון אם לא אז 2000 דק
וסתם מעניין למה לא פרטנר כי בינתיים הם היחידים הנורמאלים שמציעים תוספת של עוד 12 ש''ח בחודש ואפשר שיהיה במקום 5000 יש 10000
לצערנו סיפורים כאלו קורים בכל חברה כיום...אני היום בפרטנר,
והיה לי איתם סיפור לא נעים בכלל....
כך שלהבא שווה לי לשלם יותר בחברה אחרת,
וד"ל.
לסלקום יש מסלול של 4.000 ושל 5.000כמה דקות יש בסלקום?
אני הולך לקדם חוק שיהיה אסור להשתמש בצמד האותיות ד' ול' עם ראשי תיבות באמצע וד"לאני היום בפרטנר,
והיה לי איתם סיפור לא נעים בכלל....
כך שלהבא שווה לי לשלם יותר בחברה אחרת,
וד"ל.
הכי נורמלי והכי מתבקש זה להתנתק מהחברה...לצערנו סיפורים כאלו קורים בכל חברה כיום...
ראיתי שיש רק 5,000 איך אפשר להגדיל ל- 10,000יש בהוט מוביל 10.000
הוט מובייל = פרטנריש בהוט מוביל 10.000
לסלקום יש מסלול של 4.000 ושל 5.000
יש הבדל מאוד גדול בין בעל לאשה ל- בנות בגיל ההתבגרות...לא מבין מה צריך כ"כ הרבה דקות
כשצמצמו את החבילות מ"ללא הגבלה" לחבילות דקות בדקתי בחשבוניות שלי שנתיים אחורה מה הממוצע שלנו בשיחות
לי היה באזור ה500 דקות בחודש, ולאשתי היה באזור ה900 בחודש
יש מלכתחילה חבילה של 10.000ראיתי שיש רק 5,000 איך אפשר להגדיל ל- 10,000
רשתות תקשורת משותפותהוט מובייל = פרטנר
מנין לך?רשתות תקשורת משותפות
מעבר לכך שתי חברות נפרדות
29.00 לקוכמה עולה חבילה של סלקום 5000 דק'?
מה העלות?יש מלכתחילה חבילה של 10.000
(אפשר להתקשר לחברה לבקש לשנות מסלול)
38.00 לחודשמה העלות?
מנין לי שמה?מנין לך?
רק מבחינת האנטנות הם יושבים על אותם אנטנה מבחינת מסלולים והכול זה שתי חברות שאין שום קשר ביניהם..הוט מובייל = פרטנר
כמה עולה חבילה של סלקום 5000 דק'?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: