יש חדש?בעז''ה..
עדיף לתזכר אותי שלא אשכח..
נשמע קצת מוזר , הודעה ראשונה בפורום, לא יודעת.... כנראה שצריך לדעת לפחות להיראות אוביקטיביים.בדיוק אנחנו עשינו אצלם מטבח , אני ממש ממליצה , יש להם שירות אדיב ומצויין , הם עומדים בלוחות זמנים , ועושים עבודה מקצועית ואיכותית , והכי חשוב מבחינתי זה שיש להם גימורים ברמה גבוהה
אני באופן אישי , ממש ממליצה לעשות אצלם , זה מקום שאני ממש מרגישה שזה המקום המושלם לעשות בו את המטבח , כי יש שם יחס אישי , ומקצועי , ואני ממש מרגישה שכל התהליך שעברנו בהקשר של המטבח היתה חוויה נעימה , שאני זוכרת אותה לטוב .
אמנם אני חייבת לכתוב שהמטבח שלנו הותקן לפני תקופה לא ארוכה , ככה שאין לנו ניסיון של כמה שנים איתם , אבל לפני שעשיתי את המטבח , ביררתי הרבה עליהם ושמעתי רק דברים טובים וכמובן שבינתיים אנחנו ממש מאוד מרוצים ,
נשמעת מרוצה!וכמו שמישהי הספיקה לכתוב פה מאתמול , שהם מתקתקים עניינים , גם אצלי , הם ממש תיקתקו . בלי איחורים ובלי תירוצים , פשוט נתנו שירות טוב , ועמדו בלוחות זמנים
יש עדכוןנעדכן בהמשך בעז''ה!
1. את ליווית אותם כמעצבת?מעדכנת..
התקינו
נראה מושלםםםם
חמרים טובים מאודד
נראו מושלמת לגמריי
לא גמור סופית
אבל כיוון מעולה!!!
מאוד מוזר אבל זה מה שקרה - תראי בתמונה בעצמך.תראי זה מאוד מעניין איך הם יגיבו לך וזה נראה לי מוזר כי אצלי הכל הלך טוב והיה ממש מקצועי וכמו שכתבתי כבר שהגימורים שלהם ברמה אלופה ואני יצאתי מאוד שמחה ומרוצה אני ההיתי מעלה תמונות בשמחה ,הבעיה שהקורא כרטיסים שלי לא טוב אולי בפסח כשגיסתי תבוא אלינו אני אבקש ממנה אם היא תוכל להעלות תמונות כדי שכולכן תוכלנה לראות את התמונות
רוצה לעדכן שהתקשרו היום לבעלי להגיד שהצבע כמובן יוחלף ושהייתה פה טעות של המודד.אנחנו הזמנו אצל אביתר ארונות עליוניים בצבע לבן כמו התחתון- ואחרי ההתקנה גילינו שהתקינו לנו שמנת בטענה שזה הלבן שלהם (כמובן שהם ראו את הצבע לפני). לדעתי פה החברה שלהם תמדד אם הם אמינים או לא.
מה דעתכם? צריכים להחליף לנו או שהלך עלינו ?
צפה בקובץ המצורף 1099485
כמה הם זולים ביחס לאחרים?1. את ליווית אותם כמעצבת?
גמור ? אפשר תמונות?2.זה לא גמור עדיין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: