עזרה חברת השכרה אינה מזכה אותי על שמן מנוע שרכשתי באישורם

• פותח הנושא YRN
  • פורסם בתאריך

YRN

משתמש מקצוען
אשמח לעזרה- שכרתי רכב מחברה ידועה ומוכרת לפני כחודש.
לפני נסיעה חזור מהצפון היתה התרעה על חוסר בשמן. עברנו בתחנת דלק ואכן היה חסר שמן באופן שחייב אותנו למלא לפני נסיעה כה ארוכה.
התקשרנו טלפונית למוקד החברה ונציגה הורתה לנו למלא על חשבוננו, לשמור את הקבלה ולהזדכות עליה בהחזרת הרכב. מילאנו 4 ליטר ושילמנו באשראי.
מאז ועד היום, הם מטרטרים אותנו הלוך חזור- קודם בבירור האם אנו זכאים להחזר, ואח"כ בדחיה חוזרת ונשנית של מועד הזיכוי בפועל.
איך אפשר לאיים עליהם?
מה האמצעים העומדים לרשותי?
תודה לעונים!

בן ציון הלמ

משתמש מקצוען
אם הקלטתם את השיחה,
אפשר לאיים שתפרסמו אותה...
אם לא,
המקום ימלא חסרונכם...

• תודה
Reactions: YRN

הקיפוד המיקרוביוטי

משתמש מקצוען
D I G I T A L
עימוד ספרים
אם הקלטתם את השיחה,
אפשר לאיים שתפרסמו אותה...
אם לא,
המקום ימלא חסרונכם...
לאיים אפשר גם אם לא הקליטו...
(לא צריך לשקר בשביל זה כמובן, אפשר לומר להם "אתם מודעים לזה שהיום בעידן הסמרטפונים הכל מוקלט, ואם נפרסם את ההקלטה זה לא יהיה לטובתכם" וכו')

• תודה

YRN

משתמש מקצוען
חוץ מלאיים, אני רוצה באמת קצת לנער אותם. השאלה אם יש איזה גוף אמיתי שאפשר לפנות אליו

יאן

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
חוצפה!
לא די שמשכירים רכב לא מתוחזק ואתה אמור לטפל בו, עוד מעיזים להתנער מהתשלום?

אסור לך לבוא אליהם כעני בפתח אלא בצעקות. זה השפה בארץ.

משפחת לוי...

משתמש מקצוען
מה שלא מתועד אכלת אותה ,סליחה על הביטוי.
סיפור שהיה לנו : שכרנו רכב והיה בו תקלה באמצע הדרך , שלחו רכב חילופי , אמרתי למוביל תשים לב שאין גלגל חילופי , אמר לי בסדר אני יעדכן אותם, לאחר כשנה אני רואה חיוב של כ-1000 שקל באשראי מאלבר, מתקשר לברר על מה ומדוע? אמרו לי החזרת רכב ללא גלגל רזרבי ניסיתי להתווכח ............
............וכמובן הכסף לא חזר,
מזה למדתי מה שלא מתועד כאילו לא נאמר.

• תודה

טחינה גולמית

משתמש מקצוען
יצא לי לא אחת להתלונן ברשות הגנת צרכנים, הם עובדים נפלא, הם פונים לבית העסק ובד"כ בית העסק קולט את רצינות העניין ומעדיף לשלם כמה שיותר מהר.
פעם לאחר שהתלוננתי באחת מחברות הרהיטים ולא נעניתי, פניתי להגנת צרכנים, פתאום קיבלתי טלפון מתנצל ממנהל החברה שדאג לפצות אותי, ורק אח"כ הבנתי שהם עמדו מאחוריו...

נחום10

משתמש מקצוען
אם זה חברה גדולה ,תתלוננו לשירות הארצי לא לסניף המקומי, שמעתי מחבר שהיה לו כזה סיפור ב"אויס" וזה מה שעבד.ואפי' קיבל פיצוי

משפחת לוי...

משתמש מקצוען
חוייב אולי קצת פחות ,החיוב והויכוחים נעשו מול הסניף הארצי , ולא היה לנו שום הוכחה לדברינו....

YRN

משתמש מקצוען
לא סכום גבוה. מה שמכעיס אותי זאת העזות וההתנערות שלהם. אם הסכום הזה היה נאבד בנסיבות אחרות, זה לא היה מרגיז כמו הידיעה שמישהו נתן לי רכב דפוק (אגב, היו גם שני פנסים קדמיים שבורים!) ואני אמורה לשלם על זה מחיר מלא+ תוספות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה