חבר'ה, רוצים תחרות?

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
בהשפעת הפורום השכן, חשבתי שיכול להיות נחמד לו נביע מסר כלשהו בקליפ תחרותי קצר...

מה דעתכם?!

וידאו פלוס

משתמש צעיר
מלכתחילה רציתי גם לשלוח לתחרות, אך מפאת חוסר זמן...
זה יכול להיות רעיון מוצלח, אבל כדאי לבחור בנושא אקטואלי - אך לא הסינון הנ"ל - מפני שהוא כבר נטחן דק.
למי יש רעיון? בואו נתחיל!
רק צריך חסות ופרסים - כדי להעיר את כל הנרדמים...

trew

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
אממ זה קצת בעיה ליצור פה בפורום דברים כי מטבע הדברים יצירת וידאו עולה יותר כשמדברים בזמן.
לאליהו פריד אין חבילות של רקעים נושמים? כי זה נשמע לי התחלה טובה בשביל פרסים חסות וכו'

HDAS

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אולי חבילת אפטרים מתנה או קליפים....

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
יש קושי ליצור באפטר דברים זה שעות על שעות של עבודה, מכיוון שגם אחרי שהרעיון עולה ונסגר, לוקח שעות לממש אותו.
אולי יש למישהו/י רעיון, על משהו קטן שיחסוך בזמן?

arye770

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
שלום לכם, אני מהפורום השכן.
סתם אני חושב, שדווקא יכול ל"האדיר" את הנושא אם גם אתם תתמקדו בנושא "סכנות האינטרנט".
הנושא הזה הקטואלי תמיד.

faski

משתמש צעיר
צילום מקצועי
אולי עריכה של חומרים קיימים מתוך איזשהו קטגוריה (נגיד סרטים מצויירים, סרטי טבע) תצמצם את האפשרויות, ומתוך כך את שעות העבודה שזה ידרוש??

trew

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
אני גם חושב כך
מעבר לזה שזה שעות לסגור וכו' יש בעיה של השגת חומרים כמו סרטונים של אנשים וכו' כדי ליצור משהו.
אני בעד מאוד ליצור משהו בוידאו וממש אין לי בעיה עם נושא האדרה, אממ עם נושא סכנות הנט :)

הברקה בפרסום מה הפעם?

mishehoo

משתמש צעיר
היות ולא כולם מעורים במה שקורה בפורום השכן (ואיזה בכלל), ומחיפוש קל בעיצוב גרפי לא ממש ראיתי דיבור על תחרות
אשמח לקישור.

HDAS

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
ת'אמת שגם אני רציתי לשלוח לתחרות... אך הזמן... וכן היה לי מחסור חמור בשחקנים :)

miri012

משתמש מקצוען
נכתב ע"י mishehoo;789229:
היות ולא כולם מעורים במה שקורה בפורום השכן (ואיזה בכלל), ומחיפוש קל בעיצוב גרפי לא ממש ראיתי דיבור על תחרות
אשמח לקישור.

הנה לך קישורים לכמה אשכולות מתוך 19 [או יותר] שנפתחו בנושא:

הרעיון:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=99672

ההחלטה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=100427

הכרזות:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=101923

ואפשר להמשיך לנבור עוד בפורום פרסום, שיווק וקופירייטינג...

תהני :)

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
אז מה היה לנו פה-
א. ויכוח על הנושא
ב. התלבטות לגבי השעות האינסופיות שזה יגזול
ג. רצונות מסווגים לגבי אופי הפרסים...

אז ככה:
א. הנושא של סכנות האינטרנט הופך להיות הפרה הקדושה של הציבור החרדי. יותר ויותר שומעים עליו, הוא חוצה גבולות ארצות וימים ויש עליו הסכמה כללית של גדולי הדור. כאחת שהשתתפה בתחרות הקריאטיב- כמה ימים אח"כ זה רץ לי במייל הפרטי ואני הבלעתי חיוך. אני סבורה שזה יהיה מרשים מאוד אם נרתם גם אנו להצלת אפילו עוד יהודי אחד מאינטרנט שאינו מסונן. נושאים אחרים? אדרבא, הבה ונשמע... (עישון? טחון, מיחזור? לעסנו, הכנרת מתייבשת? הבנו מזמ--ן....)

ב. איך נגביל את השעות? אפשר להגביל את התוכנות, למשל- אין להשתמש באפטר אפקט (הוא מקסים ושודד זמן ידוע) או: עריכה של עד X שעות עבודה... האפשרות השניה תחרותית ומאתגרת מאוד, בפרט את המקצוענים בינינו. (ואת המקסימליסטים, איך שכחתי?...)

ג. פרסים... אהמ...
ובכן, בלי לדבר עם אף אחד צריך להחליט מה ידרבן הכי הרבה: מאגר של רקעים/תוכנת עזר - לא חינמית (!) /חומרי עזר לתוכנות מעברים, אפקטים וכדו'/רעיון נוסף?

פרוג, הטו אוזן לקריאה הויזואלית ודרבנו אותנו כראות עיניכם....

טוב, בפורום השכן היה שבוע שלם ויכוחים, אז אני לוקחת נשימה ארו---כה....

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
אתם יודעים מה? אני עוצרת.
לפני כל הדיבורים המקסימים והשכנועים הויזואלים המהממים כל צופה-
אני רוצה להבין.......... איך נוכל לשכנע אחרים לחסום אם יש בתוכנו כאלה שאינם חסומים???....

זה אמור להיות קצת עצוב, ומתחיל ב'קשוט עצמך...' לא?!
תחרות הקריטיב הייתה כל כך אמיתית, עד שעלה לאויר האשכול המדהים הבא:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=102862

זה שכנוע אמיתי!!!!

לדבר על זה?....

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה