אני רוצה להכין חביתיות ולהכין רוטב עם כבד (כי אחרת לא יאכלו פה כבד...)
במה אפשר למלא? ירקות נשמע לי לא כל כך קשור. תפוחי אדמה עם בצל נשמע טוב אבל אני מתכננת את זה לבוקר שאחרי ליל הסדר ואני חוששת שפירה יקבל מרקם לא טוב אחרי לילה במקרר.
למישהו רעיון? או ניסיון עם חביתיות ממולאות בפירה אחרי יום?
אשמח לעזרתכם...
במה אפשר למלא? ירקות נשמע לי לא כל כך קשור. תפוחי אדמה עם בצל נשמע טוב אבל אני מתכננת את זה לבוקר שאחרי ליל הסדר ואני חוששת שפירה יקבל מרקם לא טוב אחרי לילה במקרר.
למישהו רעיון? או ניסיון עם חביתיות ממולאות בפירה אחרי יום?
אשמח לעזרתכם...