הרבה מכאן, וגם לא מכאן, התעניינו בסשן חלאקה. וככה זה היה נשמע בערך:
"לא, אני לא צריכה אלבום,ולא הרבה תמונות ובגדים רק כמה תמונות יפות למזכרת ואולי להגדלה, וזהו, אין לך?
ולא, אין לי כרגע.
{ וכאן אתן הסבר קצר:
יש זמן רב שצלמת משקיעה על: להעביר תמונות למחשב , לסנן, להעביר בתוכנת עיבוד בסיסית (=ליישר, תיקוני תאורה קלים, תיקוני צבע קלים). להקטין, לשלוח ללקוח לבחירה, להסביר לו איך לבחור , לחכות שיבחר, לקבל את הרשימה , לסנן את התמונות שבחר מהשאר.. וכולי.
כל זה לוקח שעות רבות וממילא מבחינתי כל לקוח שאני מקבלת גם אם יבחר מעט תמונות-אני עדיין מקדישה לו את הזמן הזה
עד כאו ההסבר}
אבל- אם אתן חבילת מיני סשן של חצי שעת צילום, ובסיומה אני (ולא הלקוח) אבחר 10 תמונות -את היותר מוצלחות
והלקוח יקבל אותן מלוטשות בדיסק אונקי.
אז חסכתי לעצמי שעות רבות של עבודה וממילא אוכל להרשות עצמי לתמחר זול יותר.
וכאן- אני רוצה לשאול ולשתף את הציבור ברעיון. היה מהעניין אתכם כזו חבילה שכוללת:
חצי שעת צילום, רקע אחד, עשר תמונות מעובדות.
אם כן ואם לא אשמח שתצביעו בסקר.
על פי התוצאות אראה אם יש התענינות בחבילה כזאת
מי שיש לו שאלות מוזמן לשלוח לי במייל ( ולא בהודעה פרטית: ) <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נ.ב.הנ"ל רלונטי לצילום משפחה/ בת מצוה/ חלאקה בלבד. ולא כולל ניובורן,תדמית, עסקי ועוד
"לא, אני לא צריכה אלבום,ולא הרבה תמונות ובגדים רק כמה תמונות יפות למזכרת ואולי להגדלה, וזהו, אין לך?
ולא, אין לי כרגע.
{ וכאן אתן הסבר קצר:
יש זמן רב שצלמת משקיעה על: להעביר תמונות למחשב , לסנן, להעביר בתוכנת עיבוד בסיסית (=ליישר, תיקוני תאורה קלים, תיקוני צבע קלים). להקטין, לשלוח ללקוח לבחירה, להסביר לו איך לבחור , לחכות שיבחר, לקבל את הרשימה , לסנן את התמונות שבחר מהשאר.. וכולי.
כל זה לוקח שעות רבות וממילא מבחינתי כל לקוח שאני מקבלת גם אם יבחר מעט תמונות-אני עדיין מקדישה לו את הזמן הזה
עד כאו ההסבר}
אבל- אם אתן חבילת מיני סשן של חצי שעת צילום, ובסיומה אני (ולא הלקוח) אבחר 10 תמונות -את היותר מוצלחות
והלקוח יקבל אותן מלוטשות בדיסק אונקי.
אז חסכתי לעצמי שעות רבות של עבודה וממילא אוכל להרשות עצמי לתמחר זול יותר.
וכאן- אני רוצה לשאול ולשתף את הציבור ברעיון. היה מהעניין אתכם כזו חבילה שכוללת:
חצי שעת צילום, רקע אחד, עשר תמונות מעובדות.
אם כן ואם לא אשמח שתצביעו בסקר.
על פי התוצאות אראה אם יש התענינות בחבילה כזאת
מי שיש לו שאלות מוזמן לשלוח לי במייל ( ולא בהודעה פרטית: ) <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נ.ב.הנ"ל רלונטי לצילום משפחה/ בת מצוה/ חלאקה בלבד. ולא כולל ניובורן,תדמית, עסקי ועוד