עזרה חבילה מסין שהגיעה לעיר אחרת

עשירה

משתמש מקצוען
בדקתי סטאטוס של חבילה מאליאקספרס ואני רואה שהוא נמצא בדואר של פרדס חנה
אני ממש לא גרה שם....
פניתי לדואר ישראל וזה התשובה שקיבלתי:
upload_2019-2-25_12-35-51.png

היא גם אמרה לי שהשם שלי לא מופיע על הפריט הזה.
מה עושים?

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
בדקתי סטאטוס של חבילה מאליאקספרס ואני רואה שהוא נמצא בדואר של פרדס חנה
אני ממש לא גרה שם....
פניתי לדואר ישראל וזה התשובה שקיבלתי:
צפה בקובץ המצורף 447492
היא גם אמרה לי שהשם שלי לא מופיע על הפריט הזה.
מה עושים?
אם השם שלך לא מופיע על הפריט הזה - כנראה הוא באמת לא שלך. תפני למוכר ותבקשי ממנו מספר מעקב נכון (עדיף שתגידי שמספר המעקב לא שלך... שלא יגיד לך ששלח מספר נכון)
בכל אופן אם זו כן החבילה שלך - הכי מהיר לפנות לסניף שאליו הגיעה החבילה ולבקש שיישלחו חזרה, אם לא - לוקח כמה שבועות עד שדואר ישראל דואג להעביר חזרה...

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מצטרפת לתגובה של הדואר (לצערך)
גם אני שמעתי על כך שהרבה לקוחות מקבלים את אותו מספר- סתם כי המוכר הסיני צריך להביא מספר, אז הוא עושה חיים קלים.

עשירה

משתמש מקצוען
שמעתי גם על זה פעם, אבל חשבתי שזה קורה בעיקר בחבילות קטנות שאז מצרפים כמה חבילות למספר פריט אחד
החבילה שלי כלל לא קטנה

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
שמעתי גם על זה פעם, אבל חשבתי שזה קורה בעיקר בחבילות קטנות שאז מצרפים כמה חבילות למספר פריט אחד
החבילה שלי כלל לא קטנה
אני מדברת על חבילות שונות של אנשים שונים-
המוכר שלח באותו יום גם לך וגם לחנה מפרדס חנה ולעוד כמה.
במקום לעשות עבודה ולשלוח לכל אחד מספר אישי, עשה העתק הדבק ושלח לכולם את המספר של חנה מפרדס חנה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה