קניתי מלא מדבקות צהובות של משיח וכו' ודגלים. וכל זה יהיה על אופניים. ילביש ז'קט שחור עם חולצה גברית צבעונית, כיפה של יחי אדונינו וכובע שחסר... אולי נוסיף גם שירי משיח עם רמקול נייד. ומאחורה יהיה שקית טלית ותפילין.איך מתחפשים לחב"דניק?!
פחות אוטנטי.צבעונית
תחפושת נחמדה אבל ככה אמור להראות חבדניק: (תמונות מגוגל)קניתי מלא מדבקות צהובות של משיח וכו' ודגלים. וכל זה יהיה על אופניים. ילביש ז'קט שחור עם חולצה גברית צבעונית, כיפה של יחי אדונינו וכובע שחסר... אולי נוסיף גם שירי משיח עם רמקול נייד. ומאחורה יהיה שקית טלית ותפילין.
השאלה מה היא מחפשת...:תחפושת נחמדה אבל ככה אמור להראות חבדניק: (תמונות מגוגל)
אפשר להשים בשירים ברמקול גם את 12 הפסוקים ושהילדון יכריז (ויעשה הקהל על הדרך )אגב, אפשר להוסיף לתיק התפילין חוברת 'דבר מלכות' ו/או פרוספקט באיזה עניין שהחב"דניקים מדברים עליו, כמו מבצע מזוזה, כשרות, גאולה וכיו"ב.
ויזכה גם במצווה! אני חושבת שלפחות יום אחד בשנה כל אחד צריך להיות חב"דניק...אפשר להשים בשירים ברמקול גם את 12 הפסוקים ושהילדון יכריז (ויעשה הקהל על הדרך )
זה פחות או יותר מה שהתכוונתי אבל בלי החולצה הצהובה.
ראיתי את זה היום בחנות אבל לא התאים.ראיתי מגבעות עם פאות ארוכות בחנות צעצועים. אולי אםשר להשיג כזאת בכ-15 ש''ח ולגזור או לקפל את הפאות.
זה בדיוק התכנית.. יש לנו פרוספקטיםאגב, אפשר להוסיף לתיק התפילין חוברת 'דבר מלכות' ו/או פרוספקט באיזה עניין שהחב"דניקים מדברים עליו, כמו מבצע מזוזה, כשרות, גאולה וכיו"ב.
רעיון!אפשר להשים בשירים ברמקול גם את 12 הפסוקים ושהילדון יכריז (ויעשה הקהל על הדרך )
יש לי חנם בב"באולי יש לכם כובע ישן לילד שמתחפש לחב''דניק? אפילו בתשלום.
תודה רבה!
pesizilber בגימייל.
אשמח אם תכתבו לי במייל שמצורף. תודה רבה!!!!יש לי חנם בב"ב
בפורים זה הרי בבחינת ''עד דלא ידע''משיחסיט או רגיל...
על זה נאמר שההבדל בין חבדניק לליטאי הוא כזה:אפשר גם כובע ליטאי.
מועכים לו את העיניים עד הסוף ואת הקנייטש מורידים למטה
גם קסקט יכול ללכת אבל כובע קנייטש יותר נפוץמה הבעיה בקסקט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: