זכויות ליום הדין - טישו ושמן אקליפטוס

יהודי כשר

משתמש רשום
מבקש לשתף אפשרות להחיות נפשות של הרבה יהודים ביום כיפור ממש בקלות מניסיון של כמה שנים.

המצרכים
  • שמן אקליפטוס – קונים בכל חנות טבע – 20 ₪ בערך
  • חבילת טישו או שניים
  • נייר כסף
בערב יום כיפור לפרוס נייר כסף על השולחן
להוציא את הטישו אחד אחד לשים על הנייר כסף ולטפטף על כל אחד כמה טיפות מהשמן אקליפטוס
בסוף לכסות את הטישו עם הנייר כסף לעטוף היטב כמה פעמים שלא יברח הריח - מומלץ לעטוף גם בשקית ניילון ולסגור היטב
ביום הכיפורים במנחה לאחר ההפסקה לתת לכל מתפלל טישו אחד להריח.
ממש מרענן את הנשימה מחייה נפשות ונותן כוחות , זריקת אנרגיה בשעות הכי קשות ביום כיפור .
נ.ב. לגבי ברכה שמעתי מהגאון רבי מנחם אריה שלזינגר (בעמח"ס אייל משולש) שאין לברך משום ריח שאין בו ממש. וכל אחד ישאל רב.
אז השקעה של 22 ₪ בערך ובתמורה החייתם ממש נפשות ביום הדין.

נ.ב אפשר כמובן להכפיל את הכמויות ולהחיות יהודים רבים יותר - מנסיון זה ממש נחטף!!!

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
תודה רבה
למה לא לשים בערב יום כיפור בתחילת החבילה כמה טיפות ועטוף בניילון וזה נספג עד למטה?

אגב אפשר גם מנטה
ואני חושב שזה עולה 35

יהודי כשר

משתמש רשום
תודה רבה
למה לא לשים בערב יום כיפור בתחילת החבילה כמה טיפות ועטוף בניילון וזה נספג עד למטה?

אגב אפשר גם מנטה
ואני חושב שזה עולה 35
צריך לשים על כל דף - מספיק כמה טיפות במרכז הטישו לא צריך להרטיב את הכל ,הסגירה של כל הדפים ביחד בנייר כסף ובניילון תשמור ותגביר את האפקט של הריח.
מנטה לא ניסיתי - אקליפטוס מניסיון מאד הצליח.
לגבי המחיר יכול להיות, אני רכשתי שנה שעברה במודיעין עילית במרכז קסם בערך ב20 ש"ח למיטב זיכרוני

תילתן

משתמש סופר מקצוען
אין ספק שזה מנהג ממש טוב
כשאני שולח את הילד הקטן לסיבוב בין המתפללים אני מהצד רואה שלפעמים זה ממש מחיה מתים..

רק המלצה שאני מיישם
יש לי קופסת פלסטיק קטנה ויפה שמשמשת רק לזה
שמתי לב שכשמגישים ליהודי נייר טואלט מקופל מתוך שקית ניילון ונייר כסף הוא נרתע לרגע..
בקופסה נראה זה יותר מושך ומכובד.

יהודי כשר

משתמש רשום
אין ספק שזה מנהג ממש טוב
כשאני שולח את הילד הקטן לסיבוב בין המתפללים אני מהצד רואה שלפעמים זה ממש מחיה מתים..

רק המלצה שאני מיישם
יש לי קופסת פלסטיק קטנה ויפה שמשמשת רק לזה
שמתי לב שכשמגישים ליהודי נייר טואלט מקופל מתוך שקית ניילון ונייר כסף הוא נרתע לרגע..
בקופסה נראה זה יותר מושך ומכובד.
מסכים שלהרתיע יהודים ביו"כ זה לא מומלץ - יחד עם זאת הריח מתאדה די מהר ולכן אני חושש שהמעבר לקופסה יפגע ויוריד את עוצמת הריח. אני יכול רק להמליץ מניסיוני.
ונכון בהתחלה כשמגישים למתפלל טישו הוא לא מבין מה אתה רוצה ממנו עד שדוחפים לו לאף ואז הוא כבר ממש מודה לך

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
צריך לשים לב (וראיתי כאלה שלא שמים לב)
שא"א להספיג את הטישו ביום הכיפור עצמו
חייבים לפני (בעיה הלכתית של מוליד ריח)

תילתן

משתמש סופר מקצוען
מסכים שלהרתיע יהודים ביו"כ זה לא מומלץ - יחד עם זאת הריח מתאדה די מהר ולכן אני חושש שהמעבר לקופסה יפגע ויוריד את עוצמת הריח. אני יכול רק להמליץ מניסיוני.
ונכון בהתחלה כשמגישים למתפלל טישו הוא לא מבין מה אתה רוצה ממנו עד שדוחפים לו לאף ואז הוא כבר ממש מודה לך
הקופסה אטומה לחלוטין
וכמובן שזה תפקיד הילדים בערב יו"כ ולא ביום עצמו
לפעמים שוכחים לרוקן במוצאי החג..שנה אח"כ נשאר שרידים של ריח:)

קושקוש

מיתוג עומק ועיצוב אמנותי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
ומי שמעוניין לעשות את זה עוד יותר מושלם,
אצלנו עושים את זה מראש עם טישו מקופל לקטן ממש [בערך 5 על 5 ס"מ] בתוך ניילונית קטנה עם פס סגירה וזה ממש מושלם!!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  85  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה