מים + חשמל?? לא נראה הגיוני מספיק...עד התינוק 150 ש"ח בממוצע מים + חשמל
עם תינוק 200 ש"ח בממוצע
למה? מידי הרבה?מים + חשמל?? לא נראה הגיוני מספיק...
בשביל מים וגם חשמל זה ממש קצת.למה? מידי הרבה?
אולי הוא לא יודע לחשב באופן מדויק, או שאתם חסכנים בסדר גודל לא מצוי... 3 יחידות דיור מחוברות למונה שלנו, ובינתיים חשבון חשמל הכי מועט שהיה לזו"צ על חודש מלא (שהוא היה בבית,כן?) היה כ-200 ש"ח, ומים - לא פחות מ-50 ש"ח לחודש. מדובר בחישוב מדויק על פי מונים ובחישוב ההנחות ותעריפי המים לפי כל כללי חברת המים. (החשבונות בד"כ על חודשיים, רשמתי כאן את חצי המחיר לחודשיים כמחיר ממוצע).אולי בעה"ב שלי עושה לי הנחה?
אולי בגלל שאין לנו אמבטיה?אולי הוא לא יודע לחשב באופן מדויק, או שאתם חסכנים בסדר גודל לא מצוי... 3 יחידות דיור מחוברות למונה שלנו, ובינתיים חשבון חשמל הכי מועט שהיה לזו"צ על חודש מלא (שהוא היה בבית,כן?) היה כ-200 ש"ח, ומים - לא פחות מ-50 ש"ח לחודש. מדובר בחישוב מדויק על פי מונים ובחישוב ההנחות ותעריפי המים לפי כל כללי חברת המים. (החשבונות בד"כ על חודשיים, רשמתי כאן את חצי המחיר לחודשיים כמחיר ממוצע).
215 גם חשמל וגם מים?אולי בגלל שאין לנו אמבטיה?
אבל יש לנו מכונת ייבוש!
אנחנו ממש לא חוסכים!
כל השבתות אנחנו בבית כי כל הקרובים שלנו גרים כאן
וכמובן שיש מונים והחישוב נעשה לפי תעריף של החודש האחרון!
לדוגמא חודש אחרון עם ילד בן חודש (יש לו אמבטיה) ובקושי הלכנו להורים וכולל פסח יצא 215 ש"ח.
יותר מזה אין לי מה לומר
כן.215 גם חשמל וגם מים?
לתקופה של ערב פסח-פסח זה ממש קצת.
אולי אנחנו מתחת לממוצע, אבל אתם כנראה מעל הממוצעאני יכול לומר שבממוצע אנחנו משלמים לחודשיים לכל הדברים חשמל מים גז וכו" בין 500 ל 700
אצלי זו"צ 100 מים ממוצע, 170 חשמל, ללא מייבש -כמעט ללא מזגן.אני זו"צ שילמתי חשמל לחודשיים האחרונים 650 ש"ח
מטורף לגמרי!!!!
מים- 80 ש"ח
שימו לב שמדובר בחשבון ללא קריאת המונה, אלא בהערכה בלבד.אני זו"צ שילמתי חשמל לחודשיים האחרונים 650 ש"ח
מטורף לגמרי!!!!
מים- 80 ש"ח
עד התינוק 150 ש"ח בממוצע מים + חשמל
עם תינוק 200 ש"ח בממוצע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: