אבל תכלס אם אי רוצה צילום ביתי איכותי ומקצועי ולא מפריע לי הגודל של המצלמה זה לא עדיף ?חלק מהמחיר שתצטרכי לשלם הוא גם על עדשות,
קחי את זה בחשבון!
בנוסף,
צילום במצלמות כאלו דורש ידע מקצועי,
אם אין לך ידע, חבל להשקיע ולא להשתמש בפונקציות...
זה לא כולל עדשה ?בעבר היתה לי את המצלמה הזאת.
בתור מצלמה ביתית-
יתרונות-
איכות מצוינת
פונקציות רבות
חסרונות-
צריך ללמוד איך לתפעל אותה. זה לא פשוט.
היא בכלל לא קומפקטית
עדשה בנפרד (תוספת מחיר יקר)
זה נראה שזה כן כולל עדשות ? אין לי מבינות בזה רק שאלה ?קיט Canon EOS 4000D + 18-55mm
חיישן CMOS APS-C ברזולוציה 18MP מעבד תמונה מתקדם +DIGIC 4 צילום וידאו Full HD 1080p במהירות 30fps מסך LCD בגודל “2.7 ועינית אופטית 9 נקודות מיקוד אוטומטי צילום רציף: 3
ודאי, כתוב את זה בקישור ששמתם מה כוללת הערכה:זה נראה שזה כן כולל עדשות ? אין לי מבינות בזה רק שאלה ?
אז למה לא לקנות ????ודאי, כתוב את זה בקישור ששמתם מה כוללת הערכה:
- מצלמה Canon EOS 4000D
- עדשה Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 III
זה יותר איכותי מה 640 וה 740 ?כמו שכתבתי, אנחנו ממש מרוצים, אם מה שעד עכשיו השתמשתם זה היה המצלמות הפשוטות של פעם, זה ודאי קפיצה למצלמה איכותית במחיר שפוי. אבל אנחנו לא מקוצענים אלא חובבנים, אז אולי בגלל זה זה מתאים לנו ונהנים איתה
בכלל לא.עדשה 18-55
זום קטן מאוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: