זה הקטן גדול יהיה...

קשקוש

משתמש רשום
לא ידעתי אם לחתוך או לא, בסוף חתכתי אני אשמח לשמוע מה דעתכם.

קבצים מצורפים

• IMG_0531.JPG
    2 MB · צפיות: 16

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
יפה, "התאנה חנטה פגיה"
מפריעה לי העלה הגדול והלא מפוקס במרכז בתמונה.

לשם שינוי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
העלה המפוקס פשוט יפיפה.
תאורה אחורית מקסימה.
תגי באיזה שעות אתה מצלם?
כפי הבנתי מדובר בערך בשבע בבוקר אם לא מוקדם יותר. נכון?

מצטרפת למיג בנוגע לעלה הלא מפוקס. הוא דווקא יכל להיות הולכת עין טובה. (במחשבה שניה יתכן והיה גונב קצת ת'הצגה).

סה"כ תמונות יפות מאד,
תמשיך להעלות.

תם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
תמונה יפה, מה שכן בגבעול חסר מאוד קצת פוקוס... (הערה-בנים לא מקשקשים ונראה לי שהיא בת....:))

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
הצבעים מהפנטים.

P360

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לפעמים צריך לשבור את החוקים כדי להבין למה הם קימים {נראה לי שזה משפט סיני עתיק :D} .
מבחינה חוקתית התמונה לא טובה אבל...
התאורה והצבעים ובכל זאת גם החלק הקדמי הלא מפוקס שמוביל את העין נהדר עושים את התמונה הזאת למשהוא מיוחד .

Y

yossmor2

אורח
כמו שכבר נאמר באשכולות אחרים....

העין שלנו מחפשת את האובייקט הברור, זה שקיבל את הפוקוס, ואם זה ע"י הולכת עין מהמטושטש לחד, עוד יותר טוב,
ייתכן כי חיתוך שיש בו פחות מהגבעול היה יכול להיות טוב יותר, אבל גם כך זה יפה מאוד.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה