ושיננתם לבנך... ציור שמן בוואקום...

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
מדהים מדהים!!!!!
אין מילים!
התנוחות כל כך טבעיות, ההבעה של השמאלי פשוט דבשית ואמיתית כל כך,
ויישר כוח לאבא הסבלן!
מווושלם.

לו יצוייר

משתמש סופר מקצוען
וואו!
התנוחה של האבא מקסימה! גם של הילדים כמובן, אבל האבא הזה כבש אותי, ההבעה, הזקן, הידיים, הכל!
כמה זמן עובדים על יצירה כזו?

עפרה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
פשייייייייייייי איזה יופי!!!!!!!!!
התנוחות מדהימות, הכי אהבתי את כפות הידיים של כולם!

אלף

משתמש מקצוען
תודה על המחמאות
אני פתוחה גם להערות
לו יצוייר, הציור ארך הרבה שעות, אין לי מושג כמה...

Malki.A

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
מדהים ביופיו
ציירת על פי תמונה?

אלף

משתמש מקצוען
הציור התבסס על שילוב של כמה תמונות, מהם למדתי את התנוחות וההבעות אך הייתי צריכה לשנות את הפרצופים כי לא רציתי את המצולמים המסויימים בציור. הרקע הוא בכלל דמיוני.

*לאה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
WOW מדהים!
שמן בוואקום=פיינטר?
אם כן, אז ברוכה הבאה למועדון...:)

אלף

משתמש מקצוען
תודה לאה. התחלתי בפיינטר אבל לא הצלחתי לחוש בו מספיק בנוח וסיימתי בפוטוש...

shay

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
נפלא במיוחד!
תענוג להתבונן ולהחכים.

אם בכ"ז את צמאה להארות-
נראה שהאזור הסמוך לעין השמאלית של הילד הצדדי (הימני) קצת חסר.
הייתי מנסה להוסיף לו עוד מעט נפח.
כמ"כ האזור הפנימי של אזנו של האבא בולט מידי בבהירותו.
אך אלו זוטות ביחס ליצירה המיוחדת.

RacheliArt

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
איזה יופי!
הם כ"כ קשובים ומשתוקקים ללמוד...

LF4

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
מדהים מדהים מדהים.
פשוט מיוחד

אושר

משתמש מקצוען
מצטרפת לשבחים של קודמי - ציור יפהפה ומביע. מאחר שאת מבקשת גם הערות אולי יורשה לי הקטנה להעיר לגבי הפרספקטיבה של השולחן (לפי מה שלמדתי את הנושא אי פעם)- נראה לי שהשיפוע של הקו האפקי של השולחן צריך להיות מעט יותר מוטה כלפי מטה לצד השמאלי. כמו"כ נראה לי שבספרו של האב הכיתוב בהיר מאוד עד בלתי נראה.

תם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מאוד מאוד יפה הציור ולא שאני מבין כ"כ בציור, על פניו מה שנראה לי (אולי אני לא רואה טוב בגלל שהחותמת מים מסתירה) שהיד שעל הגמרא קצרה מידי ביחסית לילד או שמא לא מקופלת דייה בהתאם לתנוחה, מעבר לזה זה ממש מיוחד!!!

miri

מירי הס- אמנית ציור
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
מקסים! התנוחות נהדרו!ת אני רק חושבת שכדאי עוד טשטוש בכפלים של האבא

סיכת משרד

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
שובה לב, אלף!!! נשביתי בקסם הלימוד. רוצה לעמוד, להקשיב, לשמוע עוד ועוד ולא לתת לקסם הזה להתפוגג. רוצה שימשך, מאד מאד רוצה. מרגישה איך הסבלנות והקשב של האב משפיעה רוגע, נוסכת שלווה ובטחון בילדים לשאול, לרצות ללמוד עוד, לא להפסיק.

שלא יגמר לעולם - - -

ההערות שלי: קו השולחן - יש מקום שמרגיש לי שתקוע שם, או שיש בשולחן חור. זה בערך במקום היד המצביעה של הילד האמצעי. יתכן שהצל של הסוודר הכחול מטשטש את קו השולחן?

הגמרא של הילדים - לא מרגיש לי מספיק שזה ספר על גבי ספר. נראה לי שהתנוחה הטבעית שלו - בגלל כובד הדפים הוא צריך לנטות באלכסון ורק להשען על הספר שתחתיו, או להטות אותו באלכסון כלפי הילדים - שישכב מולם ולהצליל תחתיו.

הגמרא של אבא: העירו לגבי הטקסט ה'חסר'.

הילד האמצעי, עם הסודר הכחול: היד שנשענת על השולחן - נראה לי - שכדאי להשמין את כריות כף היד שלו. טיפה'לה לכיוון שמאל.

הקיר מאחורי הילדים - תרחיקי אותו מעט. הם דבוקים עכשיו לקיר, לא נח לי לראות אותם כל כך צריכים להתכווץ'.

אלף

משתמש מקצוען
נכתב ע"י shay;399765:
נראה שהאזור הסמוך לעין השמאלית של הילד הצדדי (הימני) קצת חסר.
הייתי מנסה להוסיף לו עוד מעט נפח.
כמ"כ האזור הפנימי של אזנו של האבא בולט מידי בבהירותו.
אכן תודה שהסבת את תשומת לבי.
נכתב ע"י אושר;399808:
לגבי הפרספקטיבה של השולחן (לפי מה שלמדתי את הנושא אי פעם)- נראה לי שהשיפוע של הקו האפקי של השולחן צריך להיות מעט יותר מוטה כלפי מטה לצד השמאלי. כמו"כ נראה לי שבספרו של האב הכיתוב בהיר מאוד עד בלתי נראה.
לגבי הפרספקטיבה הטענה שלך צריכה להתבסס על קו נוסף שמפריך את הכיוון שאני ציירתי. אני לא רואה קו כזה. לגבי הספר של האבא. צדקת.
נכתב ע"י תם;399830:
על פניו מה שנראה לי (אולי אני לא רואה טוב בגלל שהחותמת מים מסתירה) שהיד שעל הגמרא קצרה מידי ביחסית לילד או שמא לא מקופלת דייה בהתאם לתנוחה,
לדעתי ולפי התמונה שהסתכלתי עליה זה בסדר.
נכתב ע"י miri;399835:
אני רק חושבת שכדאי עוד טשטוש בכפלים של האבא
תודה, יטופל.
נכתב ע"י סיכת משרד;399838:
ההערות שלי: קו השולחן - יש מקום שמרגיש לי שתקוע שם, או שיש בשולחן חור. זה בערך במקום היד המצביעה של הילד האמצעי. יתכן שהצל של הסוודר הכחול מטשטש את קו השולחן?
הילד נשען על השולחן והסוודר שלו עולה עליו קצת - כך במקור.
הגמרא של הילדים - לא מרגיש לי מספיק שזה ספר על גבי ספר. נראה לי שהתנוחה הטבעית שלו - בגלל כובד הדפים הוא צריך לנטות באלכסון ורק להשען על הספר שתחתיו, או להטות אותו באלכסון כלפי הילדים - שישכב מולם ולהצליל תחתיו.
אנסה להצליל קרוב לילדים נראה לי שזה יפתור את חוסר הנוחות שלך בעניין.
הגמרא של אבא: העירו לגבי הטקסט ה'חסר'.
אכן
הילד האמצעי, עם הסודר הכחול: היד שנשענת על השולחן - נראה לי - שכדאי להשמין את כריות כף היד שלו. טיפה'לה לכיוון שמאל.
היד שמורמת עם האגודל והאצבע מחוברות?
הקיר מאחורי הילדים - תרחיקי אותו מעט. הם דבוקים עכשיו לקיר, לא נח לי לראות אותם כל כך צריכים להתכווץ'.
צודקת צודקת.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה