דרוש מידע ועדת הרבנים לענייני תקשורת

מצב
הנושא נעול.
הסוף לחגיגות:
יתד נאמן מפרסם:
נשיא מועצת גדוה"ת מרן רה"י הגרי"ג אדלשטין הורה לחכ"י דגה"ת לקדם חוק שיגביל את כוחם של ועדת הרבנים לענייני תקשורת ולשינוי מעמדם של ועדת הרבנים ע"י עדכון זכויות הטלפונים הכשרים בחקיקה. הדרישה מכוונת לבצע שינוי בעקבות התלונות הקשות שהיו על הוועדה ובשל העובדה שבהתנהלותם יצאו מכשולות קשים. החוק יתן מענה לכל הציבור החרדי ולא רק לקהילות מסויימות חשובות ככל שיהיו...

הסוף לחגיגות:
יתד נאמן מפרסם:
נשיא מועצת גדוה"ת מרן רה"י הגרי"ג אדלשטין הורה לחכ"י דגה"ת לקדם חוק שיגביל את כוחם של ועדת הרבנים לענייני תקשורת ולשינוי מעמדם של ועדת הרבנים ע"י עדכון זכויות הטלפונים הכשרים בחקיקה. הדרישה מכוונת לבצע שינוי בעקבות התלונות הקשות שהיו על הוועדה ובשל העובדה שבהתנהלותם יצאו מכשולות קשים. החוק יתן מענה לכל הציבור החרדי ולא רק לקהילות מסויימות חשובות ככל שיהיו...
אותי אישית זה משמח כי אני רואה בזה את הסוף לאלו שגרמו במו ידיהם לחלק מאיתנו לאבד לחלוטין את האמון בכל הממסד החרדי (די היה לצפות כאן בפרוג כדי להבין שהיו מי שראו בהם כמייצגי הדעות של החרדים ושל הממסד החרדי על כל זרועותיו החינוך העיתונות ההשקפה וכו').
סו"ס ניתן לחזור ולתת את האמון המתבקש במערכת...

אלעזר פרידמן

משתמש פעיל
שכחתי
שרק לפני חודש שכנעו אותנו שצריך להצביע כדי ל"הציל את הטלפון הכשר.."

ברור לכל בר דעת שבמצב של היום
כל שינוי בטלפון הכשר זה הרס כל היהדות החרדית.
ואני דווקא חושב שהמצב הקיים - שכמה אברכים שלא כפופים לאף רב ("ועדת ה"רבנים" לעיני תקשורת") אחראים על הקומה הכשרה , ועושים ככל העולה על רוחם (סחיטות , פרוטקשן , וכו' וכו') זה מה שיוביל להרס היהדות החרדית!!!!

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
ואני דווקא חושב שהמצב הקיים - שכמה אברכים שלא כפופים לאף רב ("ועדת ה"רבנים" לעיני תקשורת") אחראים על הקומה הכשרה , ועושים ככל העולה על רוחם (סחיטות , פרוטקשן , וכו' וכו') זה מה שיוביל להרס היהדות החרדית!!!!
יש לך תיעוד שיכול להוכיח לפחות אחת מהטענות שהעלית?
אגב, הם כפופים לפחות לקהילה אחת...

אלעזר פרידמן

משתמש פעיל
יש לך תיעוד שיכול להוכיח לפחות אחת מהטענות שהעלית?
אגב, הם כפופים לפחות לקהילה אחת...
אולי תוכל להסביר לי למה פלאפון כשר עולה כמעט כמו סמארטפון??? (חוץ מהאלה שלא שומעים בהם מילה....)

וחוץ מזה , היה על זה תחקיר ב"המקור" עיי"ש

ראובן שפירא

משתמש פעיל
(סחיטות , פרוטקשן , וכו' וכו') זה מה שיוביל להרס היהדות החרדית!!!!
לא לא מצאתי שום תזה שמסבירה את הקשר בין שני חלקי המשפט.
אולי הם מושחתים וכו', גם זה נתון לוויכוח, אבל איך המושחתות לכאורה שלהם גורמת ל'הרס הציבור החרדי' למען ה'?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה