אז ככה
2 חב' פירורי לחם מוזהבים+2 חבילות פירורי פנקו (מה חשבתי לעצמי???)
חיפשתי מתכון שיחסל את המקסימום מהם
אז מצאתי את המתכון של רון יוחננוב לקציצות טונה ושיניתי לצרכי
72 קציצות-נחטף!!
6 קופסאות טונה בשמן-לא מסונן!!!
12 ביצים
בצל גדול קצוץ
5 כוסות פירורי לחם (מוזהב, רגיל, מה שיש) להוסיף עוד אם רטוב מידי
מלח
הכנה:
לערבב הכל, ליצור קציצות ולטבול בפנקו מ-2 הצדדים
להניח בתבנית משומנת ולאפות על 200 מע' למשך 20 דק' ולהפוך, לאפות עוד כ-10 דק' ולהגיש
2 חב' פירורי לחם מוזהבים+2 חבילות פירורי פנקו (מה חשבתי לעצמי???)
חיפשתי מתכון שיחסל את המקסימום מהם
אז מצאתי את המתכון של רון יוחננוב לקציצות טונה ושיניתי לצרכי
72 קציצות-נחטף!!
6 קופסאות טונה בשמן-לא מסונן!!!
12 ביצים
בצל גדול קצוץ
5 כוסות פירורי לחם (מוזהב, רגיל, מה שיש) להוסיף עוד אם רטוב מידי
מלח
הכנה:
לערבב הכל, ליצור קציצות ולטבול בפנקו מ-2 הצדדים
להניח בתבנית משומנת ולאפות על 200 מע' למשך 20 דק' ולהפוך, לאפות עוד כ-10 דק' ולהגיש