וירוס בדיסק און קי

chocolate

משתמש צעיר
הכנסתי דיסק אן קי למחשב ונעלמו לי הרבה קבצים ובמקום זה נהיה קבצים גדולים שונים ומשונים (ראו תמונה) וגן הדיסק אן קי מתנתק מהמחשב ואחרי כן מתחבר למחשב כל כמה דקות האם מישהו יודע מה אפשר לעשות? ניסיתי עם כמה תוכנת אנטי ווירוס ולא מוצאים שום דבר בהדיסק אן קי

קבצים מצורפים

• image_360004.png
    image_360004.png
    KB 19.6 · צפיות: 91

bbh200

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
יש וירוס שהופך הכל לקיצורי דרך (הוירוס הראה בד"כ כמו קיצור דרך בדיסק און קי ואם מפעילים אותו הוא מתחיל לעבוד במחשב ולהדביק הכל) הבעיה היא שהוירוס פועל במחשב ולא בדיסק און קי וכל פעם שתכניסי דיסק און קי למחשב המצב יחזור על עצמו, צריך לנקות את המחשב ובקשר לדיסק און קי, הקבצים לא נעלמו אלא הפכו למוסתרים ויש קובץ שמעתיקים אותו לדיסק און קי ומפעילים והכל חוזר לקדמותו
מצורף הקובץ, תנסי להפעיל אותו דרך מחשב אחר

קבצים מצורפים

• מוחק קיצורי דרך והופך קבצים מוסתרים לגלויים באונקי.rar
    242 ביטים · צפיות: 165

keewee

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
מקפיצה זה קרה גם לי ואני לא מצליחה להפעיל את התוכנה המצורפת

זה דחוף לי מי יכול לעזור??????

keewee

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
איך עושים בדיקת דיסק?

keewee

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
מקפיצה
זה דחוף לי - מישהו יכול לעזור?

bbh200

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
זה לא יעזור לך להפעיל את התוכנה כל עוד את במחשב המודבק בוירוס, את צריכה טכנאי או משהו שמבין שיעצור את הוירוס שפועל אצלךבמחשב אחר את שולחת את הקובץ לדיסק און קי ומפעילה אותו שם והכל אמור לחזור לקדמותו

A052

משתמש סופר מקצוען
לוחצים מאפיינים על הדיסק המדובר ואח"כ לשונית כלים ואז בדיקת דיסק ולסמן את שני הריבועים.

keewee

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
לא עזר
סימנתי את סרוק ואת מטב זה לא נתן לי

saris

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תעשי לדיסק תיקון שגיאות

שי613

משתמש מקצוען
D I G I T A L
בעבר היה לי כזה דבר ונאמר לי שמדובר בוירוס מאד קשה שמשבש את הדיסק או קי ואת כל הקבצים ללא יכולת השבה.

keewee

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
נכתב ע"י פרסומון;n5094689:
אם עוד לא הסתדרת פנה באישי.

תודה הסתדרתי
הטכנאי שלי תיקן לי את זה ע"י שליטה מרחוק והתקין לי אנטיוירוס למחשב

ניק 9625

משתמש חדש
יש וירוס שהופך הכל לקיצורי דרך (הוירוס הראה בד"כ כמו קיצור דרך בדיסק און קי ואם מפעילים אותו הוא מתחיל לעבוד במחשב ולהדביק הכל) הבעיה היא שהוירוס פועל במחשב ולא בדיסק און קי וכל פעם שתכניסי דיסק און קי למחשב המצב יחזור על עצמו, צריך לנקות את המחשב ובקשר לדיסק און קי, הקבצים לא נעלמו אלא הפכו למוסתרים ויש קובץ שמעתיקים אותו לדיסק און קי ומפעילים והכל חוזר לקדמותו
מצורף הקובץ, תנסי להפעיל אותו דרך מחשב אחר
זה לא עזר לי. אשמח לעזרה בבקשה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה