משהו שחייבים להדגישיש פתרון פשוט
"ווילון רולר" או בשמו המקצועי "וילון וונציאני"
זה וילון שמתגלגל כלפי מעלה וקיים בהמון אפשרויות וסגנונות...
יש גם כאלה דברים באיקאהמשהו שחייבים להדגיש
הוא לא זול בלשון המעטה...
תודה כולם, יש למישהו קישור שאבין מה הכוונה?
אנחנו חיפשנו הרבה וקנינו דברים שלא התאימו, בסוף הכי מוצלח זה רשת פשוטה מהטמבור שקונים לפי מטר, מחזיק כמה שנים ומצוין ממשבקפיצה על ההודעה שלך
רשת לחלון כזה
משהו זול ועצמאי מה אפשר?
החלון סגור כבר חודש
אני הייתי עפה על זהבקפיצה על ההודעה שלך
רשת לחלון כזה
משהו זול ועצמאי מה אפשר?
החלון סגור כבר חודש
"אני הייתי עפה על זה
תרתי משמע
נראה לי פטנט סופר-גאוני [מגנט!]
רשתות יתושים לחלונות, מסכי חלון אנטי-יתושים, פיברגלס אוויר אנטי-יתושים פיברגלס שחור בלתי נראה בלתי נראה. - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comDTGJ חרקים יתושים רשתות עבור חלון מסך רשת גודל מותאם אישית טול Invisible שחור פיברגלס נגד יתושים וזבובים - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comDTGJ מסך מגנטי חדש Windows Mosquito רשת גודל מוגדר שחור Fiberglass Invisible Mesh אוויר Tulle Anti insect fly לווינות מתאימות לחלונות בית, חלונות מכוניות - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אופס.... לא שמתי לב שמדובר בחלון ממ"דאיך זה עוזר לממ"ד? - הרי החלון נפתח החוצה = אם רוצים לפתוח שיכנס אוויר המגנט הזה לא עוזר כלום
חלון חדר ממדאנחנו חיפשנו הרבה וקנינו דברים שלא התאימו, בסוף הכי מוצלח זה רשת פשוטה מהטמבור שקונים לפי מטר, מחזיק כמה שנים ומצוין ממש
אנחנו הדבקנו רשת לחלון ממ"ד ע"י סקוצ'-חלון חדר ממד
איך מתפיסים את הרשת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: