עזרה וורד

אגודה אחת

משתמש פעיל
משהו שלא מחובר לאינטרנט, מיקרוסופט אופיס רגיל, 2019 כל הזמן מקשר לאינטרנט וזה עושה בעיות

דבוצ'קה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ראשית כל, תודה רבה רבה.
שנית, רציתי לשאול אם ידוע לך למה כל פעם כשאני פותחת את הקובץ, מופיע לי המסך הבא:

1585005401660.png

וגם כשאני לוחצת על "פתח", לשניה אחת נפתח לי Internet Explorer, אבל מיד אחרי זה חוזר ומופיע המסך הזה.
תודה על כל הסיוע.

גיחצי שפומפה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ראשית כל, תודה רבה רבה.
שנית, רציתי לשאול אם ידוע לך למה כל פעם כשאני פותחת את הקובץ, מופיע לי המסך הבא:

צפה בקובץ המצורף 627382

וגם כשאני לוחצת על "פתח", לשניה אחת נפתח לי Internet Explorer, אבל מיד אחרי זה חוזר ומופיע המסך הזה.
תודה על כל הסיוע.
כי אין לו תוכנה להפיל את זה פשוט תלחצו שמור

גיחצי שפומפה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ראשית כל, תודה רבה רבה.

צפה בקובץ המצורף 627382

תודה על כל הסיוע.
אבל הצלחתם להתקין??

דבוצ'קה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לא הצלחנו להתקין,
בגלל שגם כשאני לוחצת שמור, זה פשוט שומר אותו בהורדות עוד הפעם, וכשאני מדליקה משם זה שוב מופיע אותו הדבר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה