איך לשלוח לך?
הסתדרתם
את התוכנה או רישיוןלא,
יש לכם אפשרות לשלוח בג'מבו מייל? או פתרון אחר? תודה
עזה גירסה 2016 או 2019 או ישן יותר
עז 2016משהו שלא מחובר לאינטרנט, מיקרוסופט אופיס רגיל, 2019 כל הזמן מקשר לאינטרנט וזה עושה בעיות
מעלהכן, מצוין! תודה
כי אין לו תוכנה להפיל את זה פשוט תלחצו שמורראשית כל, תודה רבה רבה.
שנית, רציתי לשאול אם ידוע לך למה כל פעם כשאני פותחת את הקובץ, מופיע לי המסך הבא:
צפה בקובץ המצורף 627382
וגם כשאני לוחצת על "פתח", לשניה אחת נפתח לי Internet Explorer, אבל מיד אחרי זה חוזר ומופיע המסך הזה.
תודה על כל הסיוע.
אבל הצלחתם להתקין??ראשית כל, תודה רבה רבה.
שנית, רציתי לשאול אם ידוע לך למה כל פעם כשאני פותחת את הקובץ, מופיע לי המסך הבא:
צפה בקובץ המצורף 627382
וגם כשאני לוחצת על "פתח", לשניה אחת נפתח לי Internet Explorer, אבל מיד אחרי זה חוזר ומופיע המסך הזה.
תודה על כל הסיוע.
יש לכם תוכנת חילוץ??לא הצלחנו להתקין,
בגלל שגם כשאני לוחצת שמור, זה פשוט שומר אותו בהורדות עוד הפעם, וכשאני מדליקה משם זה שוב מופיע אותו הדבר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: