משמש מספר 8975463446
משתמש רשום
משהו יודע למה לאחר שפתחתי מערכת ווצפ חברתי בימות המשיח לא ניתן לחייג אליו ממספרים כשרים??
דחווווווף!!!!!
דחווווווף!!!!!
כי רוב המספרים נחסמיםמשהו יודע למה לאחר שפתחתי מערכת ווצפ חברתי בימות המשיח לא ניתן לחייג אליו ממספרים כשרים??
דחווווווף!!!!!
יש לזה פתרוןלי קרה צרה אחרת
יש בבעלותי קו תוכן עם חומר בעבודה של שנים, ויש ב"ה הרבה מאזינות שמפיקות תועלת רבה.
ביום בהיר התחלתי לקבל טלפונים ממאזינות שהקו התרוקן מתוכן!!
כלומר אפשר להתקשר לשם, אבל אין מילה אחת בכל השלוחות!!
התקשרתי לימות המשיח, וטענו שלכאורה מנהל הקו(אני) ביקש מהם לאפס את הקו, משהו שכמובן מעולם לא עשיתי.
הם הציעו שאם ארצה לשחזר את התוכן, זה אפשרי בעלות גבוהה...(טענו שכל החומר בסל המיחזור)
יש לי המון צער מהעניין,
אשמח אם מישהי יודעת מה אפשר לעשות.
תנסה כמה פעמים.משהו יודע למה לאחר שפתחתי מערכת ווצפ חברתי בימות המשיח לא ניתן לחייג אליו ממספרים כשרים??
דחווווווף!!!!!
תבקשו מהם אם אפשר תיעוד ןזמן של פרטי האירוע. אולי מישו פרץ למערכת או התקשר מהטלפון שלכם לימות המשיח.התקשרתי לימות המשיח, וטענו שלכאורה מנהל הקו(אני) ביקש מהם לאפס את הקו, משהו שכמובן מעולם לא עשיתי.
אשמח לשמוע כיצד.יש לזה פתרון
ולנסת לאחזר הכל לבד
אבל קחו בחשבון שזה כמה שעות עבודה
הם לא אומרים שזה מה שקרה.תנסה כמה פעמים.
חלק כן פתוחים.
תבקשו מהם אם אפשר תיעוד ןזמן של פרטי האירוע. אולי מישו פרץ למערכת או התקשר מהטלפון שלכם לימות המשיח.
אולי זה יוכל לעזור לכם?לי קרה צרה אחרת
יש בבעלותי קו תוכן עם חומר בעבודה של שנים, ויש ב"ה הרבה מאזינות שמפיקות תועלת רבה.
ביום בהיר התחלתי לקבל טלפונים ממאזינות שהקו התרוקן מתוכן!!
כלומר אפשר להתקשר לשם, אבל אין מילה אחת בכל השלוחות!!
התקשרתי לימות המשיח, וטענו שלכאורה מנהל הקו(אני) ביקש מהם לאפס את הקו, משהו שכמובן מעולם לא עשיתי.
הם הציעו שאם ארצה לשחזר את התוכן, זה אפשרי בעלות גבוהה...(טענו שכל החומר בסל המיחזור)
יש לי המון צער מהעניין,
אשמח אם מישהי יודעת מה אפשר לעשות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: