דרוש מידע ווצפ פון של ימות המשיח

משהו יודע למה לאחר שפתחתי מערכת ווצפ חברתי בימות המשיח לא ניתן לחייג אליו ממספרים כשרים??
דחווווווף!!!!!

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
לי קרה צרה אחרת
יש בבעלותי קו תוכן עם חומר בעבודה של שנים, ויש ב"ה הרבה מאזינות שמפיקות תועלת רבה.
ביום בהיר התחלתי לקבל טלפונים ממאזינות שהקו התרוקן מתוכן!!
כלומר אפשר להתקשר לשם, אבל אין מילה אחת בכל השלוחות!!
התקשרתי לימות המשיח, וטענו שלכאורה מנהל הקו(אני) ביקש מהם לאפס את הקו, משהו שכמובן מעולם לא עשיתי.
הם הציעו שאם ארצה לשחזר את התוכן, זה אפשרי בעלות גבוהה...(טענו שכל החומר בסל המיחזור)
יש לי המון צער מהעניין,
אשמח אם מישהי יודעת מה אפשר לעשות.

משה 05276

משתמש מקצוען
לי קרה צרה אחרת
יש בבעלותי קו תוכן עם חומר בעבודה של שנים, ויש ב"ה הרבה מאזינות שמפיקות תועלת רבה.
התקשרתי לימות המשיח, וטענו שלכאורה מנהל הקו(אני) ביקש מהם לאפס את הקו, משהו שכמובן מעולם לא עשיתי.
הם הציעו שאם ארצה לשחזר את התוכן, זה אפשרי בעלות גבוהה...(טענו שכל החומר בסל המיחזור)
יש לי המון צער מהעניין,
יש לזה פתרון
ולנסת לאחזר הכל לבד
אבל קחו בחשבון שזה כמה שעות עבודה

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
משהו יודע למה לאחר שפתחתי מערכת ווצפ חברתי בימות המשיח לא ניתן לחייג אליו ממספרים כשרים??
דחווווווף!!!!!
תנסה כמה פעמים.
חלק כן פתוחים.
תבקשו מהם אם אפשר תיעוד ןזמן של פרטי האירוע. אולי מישו פרץ למערכת או התקשר מהטלפון שלכם לימות המשיח.

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
תנסה כמה פעמים.
חלק כן פתוחים.

תבקשו מהם אם אפשר תיעוד ןזמן של פרטי האירוע. אולי מישו פרץ למערכת או התקשר מהטלפון שלכם לימות המשיח.
הם לא אומרים שזה מה שקרה.
הם נתנו זאת כאופצייה שבדרך הזו תתכן מחיקת התוכן.
להיפך, הפקידה ביקשה שאומר לה יום מדוייק מתי זה קרה, ואין לי מושג.

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
לי קרה צרה אחרת
יש לי המון צער מהעניין,
אולי זה יוכל לעזור לכם?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה