וואצאפ על המחשב

shnap

משתמש רשום
אם אני רוצה שיהיה לי וואצאפ על המחשב . לא רוצה ללכת עם פלאפון חכם!.
האם אני חייב שיהיה לי פלאפון חכם או יש אפשריות שיהיה על המחשב וואצאפ בלי פלאפון חכם?

מטמון אומנות

משתמש מקצוען
אם אני רוצה שיהיה לי וואצאפ על המחשב . לא רוצה ללכת עם פלאפון חכם!.
האם אני חייב שיהיה לי פלאפון חכם או יש אפשריות שיהיה על המחשב וואצאפ בלי פלאפון חכם?
יש אפשרות להתקין על המחשב אימולטור. המדמה מערכת אנדרואיד ומאפשרת להתקין אפליקציות.

yehiel9523

משתמש חדש
למיטב ידיעתי חייב שיהיה גם וואצפ באפליקציה ורק אז אפשר לחבר למחשב, לחילופין כמו שכבר הזכירו אפשר לשהשתמש באפליקציה שעל אימולטור, אבל זה מכביד מאד על המחשב, מה שנכון שאפשר לעשות את הוואצפ על מספר כשר אבל עדיין חייב אפליקציה.

סופרמן

משתמש פעיל
אין צורך וואצאפ יש גם במחשב
יש וואצאפ במחשב רק אם כבר יש לך וואצאפ בפלאפון
אבל אפשר להוריד אימולטור כמו בלוסטקס ודומיו ולהתקין עליו וואצאפ גם עם מספר ומכשיר כשרים
אחרי שכבר יש לך וואצאפ על האימולטור אפשר בהחלט לפתוח אותו גם דרך המחשב כדי להקל על השימוש היומיומי בו

פנחס ציור עיפרון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
אחרי שכבר יש לך וואצאפ על האימולטור אפשר בהחלט לפתוח אותו גם דרך המחשב כדי להקל על השימוש היומיומי בו
ניסתי אחרי שעשיתי וואצאפ דרך האמולטור לחבר אותו דרך האפליקציה הרגילה שמורידים ממיקוסופט זה ביקש ממני לשלוח קוד לפלאפון(שזה בעצם האמולטור )וקיבלתי אבל כשרשמתי את הקוד לא קרה כלום וניסתי מספר פעמים

סופרמן

משתמש פעיל
ניסתי אחרי שעשיתי וואצאפ דרך האמולטור לחבר אותו דרך האפליקציה הרגילה שמורידים ממיקוסופט זה ביקש ממני לשלוח קוד לפלאפון(שזה בעצם האמולטור )וקיבלתי אבל כשרשמתי את הקוד לא קרה כלום וניסתי מספר פעמים
מוזר, לי זה עבד מצויין...

shnap

משתמש רשום
אני מבין שכן צריכים בפלאפון וואצאפ אם אני רוצה וואצאפ על המחשב. נכון?
האם יש אפשרות שאני ישתמש בפלאפון של חבר ולהוסיף עוד סים או משהו כזה?

פנחס ציור עיפרון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
אני מבין שכן צריכים בפלאפון וואצאפ אם אני רוצה וואצאפ על המחשב. נכון?
האם יש אפשרות שאני ישתמש בפלאפון של חבר ולהוסיף עוד סים או משהו כזה?
בעצם צריך. אבל עם אתה מוריד אמולטור זה כמו פלאפון יש איזה סיבה לא להוריד?

פנחס ציור עיפרון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
זה סיפור מסובך להוריד?
מה זה עושה למחשב?
סליחה פשוט אני לא מבין בכלל בזה
לי יש אמולטור שוקל 8 ג'יגה זה בעצם עוד מחשב על המחשב זה סוג של לא קשור למחשב הוא רק יושב עליו לא מסובך להוריד (תלוי איזה ) אני הורדתי דרך זינג יש שם סרטון שמסביר איך להוריד את האפליקציה שלהם ותכלס זה מוריד לך אנדרואיד למחשב (וגם אפשרות לוואצאפ כמו שאני עשיתי)

חד וקולע

משתמש צעיר
הקוד שמופיע במחשב כתוב בצורה הפוכה
כשכותבים אותו צריך להפוך אותו
אני לא זוכר אם מימן לשמאל או קודם למטה ואח"כ למעלה, פשוט תנסה את כל האפשריות

פנחס ציור עיפרון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
הקוד שמופיע במחשב כתוב בצורה הפוכה
כשכותבים אותו צריך להפוך אותו
אני לא זוכר אם מימן לשמאל או קודם למטה ואח"כ למעלה, פשוט תנסה את כל האפשריות
עבד!!! ממש תודה

בכבכ

משתמש חדש
שימו לב!
בהורדת זינג - (גם אני הורדתי) זה פורץ את המחשב לחנות גוגל פליי פרוצה לחלוטין!!!!!!!!!!!
(עם יוטיוב פייסבוק וכד')
צריך לפנות להגנות למינהם....

פנחס ציור עיפרון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
שימו לב!
בהורדת זינג - (גם אני הורדתי) זה פורץ את המחשב לחנות גוגל פליי פרוצה לחלוטין!!!!!!!!!!!
(עם יוטיוב פייסבוק וכד')
צריך לפנות להגנות למינהם....
ממש לא נכון אמנם נכון שאפשר להוריד אפליקציות אבל הם לא עובדות (אתרוג)

אולי מעניין אותך גם...