וואצאפ במחשב - טחון טחון אבל נצרך :(

• פותח הנושא 102
  • פורסם בתאריך

102

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני יודעת שזה נטחן עד דק.
ובכולפן, אני צריכה דחוף לתקופה של 3 חודשים לערך
וואצאפ במחשב

יש לי חסימה של אתרוג
הבנתי שיש אופציה להתקין איזו תוכנה..... ללא מספר

יש יודעים?
התודה מראש :)

אלישי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
תתקין בלוסטאקס על המחשב, ותבקש מאתרוג לפתוח לך את הגישה לעשר דקות, בו תיכנס למערכת דרך חשבון הגוגל שלך ואז דרך החנות תוריד וואצאפ, ואז תיכנס לוואצאפ דרך מספר.
חייבים מספר, כי אם לא איך תשלח הודעות? אפשר להיכנס ממספר נייח או מספר וירטואלי כמו GOOGLE VOICE, בהצלחה.

102

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
תתקין בלוסטאקס על המחשב, ותבקש מאתרוג לפתוח לך את הגישה לעשר דקות, בו תיכנס למערכת דרך חשבון הגוגל שלך ואז דרך החנות תוריד וואצאפ, ואז תיכנס לוואצאפ דרך מספר.
חייבים מספר, כי אם לא איך תשלח הודעות? אפשר להיכנס ממספר נייח או מספר וירטואלי כמו GOOGLE VOICE, בהצלחה.

מספר גלאט כשר עם הטלפון הטיפש שלי יעבוד?

102

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
@אלישי הורדתי את התוכנה
בתחילה היא מטעינה
ואח"כ נפתח לי המסך הזה:
k.PNG

ברגע שאני לוחצת אוקי
התוכנה נסגרת.

למה זה קורה?

התקנתי את התוכנה כבר 3 פעמים כך שזה לא בעיה בהתקנה כמדומני

jolya

משתמש פעיל

איך מכניסים את המספר?

קרעפט

משתמש מקצוען
פשוט להוריד מהחנות של גוגל את אפליקציית וואטסאפ ולפתוח חשבון וואטסאפ עם המספר שיש לכם

jolya

משתמש פעיל
פשוט להוריד מהחנות של גוגל את אפליקציית וואטסאפ ולפתוח חשבון וואטסאפ עם המספר שיש לכם

הורדתי.ולא מצליחה לפתוח חשבון.
כמובן שא''א לקשר בין שני האפליקציות

אם אני רוצה המשכיות לחשבון שכבר היה לי זה לא יקרה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה