בגדול צריך אישור מיוחד מנטפרי, ואז מתקינים אימולטור על המחשב שמדמה אנדרואיד ועל זה פותחים ווצאפ גם על מספר כשר, השימוש בפועל בנטפרי הוא דרך ווב
מה זה?אימולטור
בנטפרי דווקא וובאפשר לאו דוקא ווב.
את יכולה על המספר הכשר שלך ואת יכולה לקנות סים בשביל זה
אפשר הסבר יותר פרטני?אפשר לאו דוקא ווב.
את יכולה על המספר הכשר שלך ואת יכולה לקנות סים בשביל זה
לא נכוןבנטפרי דווקא ווב
אז איך ???אפשר לאו דוקא ווב.
זה תוכנה יש את בלוסטאק, ויש כאלו שיותר פשוט הסריקת קוד מהמחשב למחשב - שצריך בששביל הוובמה זה?
ואפשר קישור לתוסף הזה?
הפלוס של התוכנה הזאת זה הסריקת קוד מהמחשב עצמו לדפדפן בשביל הווב, לא מוכר לי שאישרו חסימה בווצאפ על התוכנה עצמהדרך נטפרי יש לי LDPLAYER שזו תוכנה שמדמה אנדרואיד
אחרי שנטפרי פותחים יש להם חוברת הסבר
זה מה שהם רשמו במדריך להוריד את זההפלוס של התוכנה הזאת זה הסריקת קוד מהמחשב עצמו לדפדפן בשביל הווב, לא מוכר לי שאישרו חסימה בווצאפ על התוכנה עצמה
ואחרי ההתקנה שמדמה פלאפון השימוש הוא דרך ווב הסריקת קודזה מה שהם רשמו במדריך להוריד את זה
ועל זה להתקין את האפליקציה של וואטסאפ
השני גם מסונן בנטפרי?אפשר לסרוק לכל מקום שיש שם קוד לאו דוקא ווב
יש לי 2 מכשירים מחוברים אחד לווב והשני לאופרה
כןהשני גם מסונן בנטפרי?
איפה את אוחזת בהתקנה?משהו?
ב"ה הצלחתי להתקין.איפה את אוחזת בהתקנה?
ואיזה אפליקציה את מתכוונת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: