המוצרים.
דג סלומון נורבגי.
ירקות לפי הרצון... (תפו''א. בצל. גמבה. שום. ופלפל חריף) ורסק עגבניות
טיפ. מומלץ תחילה לבזוק הרבה מלח על הדג שייצא לו הטעם של הים (בפרט בדג מושט). להמתין כעשר דקות ולשטוף חזק במים.
לפרוס את התפו''א (כחצי ס''מ) ולהניח בתחתית התבנית. וכן את שאר הירקות.
להוסיף כפות רסק. וליצוק מעל הכל שמן קנולה או זית
להניח את הדג מעליהם
ולאטום בנייר אלומיניום.
לאפות כשעה בתנור על חום גבוה.
ניתן לקשט בעלים ירוקים ולשים מעט לימון
אותו דבר ניתן להכין דג מושט. רק שבזמן זה הרבה פחות (כחצי שעה)
דג סלומון נורבגי.
ירקות לפי הרצון... (תפו''א. בצל. גמבה. שום. ופלפל חריף) ורסק עגבניות
טיפ. מומלץ תחילה לבזוק הרבה מלח על הדג שייצא לו הטעם של הים (בפרט בדג מושט). להמתין כעשר דקות ולשטוף חזק במים.
לפרוס את התפו''א (כחצי ס''מ) ולהניח בתחתית התבנית. וכן את שאר הירקות.
להוסיף כפות רסק. וליצוק מעל הכל שמן קנולה או זית
להניח את הדג מעליהם
ולאטום בנייר אלומיניום.
לאפות כשעה בתנור על חום גבוה.
ניתן לקשט בעלים ירוקים ולשים מעט לימון
אותו דבר ניתן להכין דג מושט. רק שבזמן זה הרבה פחות (כחצי שעה)