@Srool מחכה מאוד מאוד לחוות דעתךאל תתייחסו לראשון
זה משופר יותר
תודה רבהוואו! מושקע ביותר!
בטח עבדת על זה ימים ולילות....
חייב לציין שזה שיר מדהים עם עיבוד מטורף של אלי גרסטנר, אולי העיבוד הטוב ביותר שלו אי פעם -
המון התפתחויות, רבדים שונים... גאונות לשמה!
אני מלמד את 2 חלקי הפתיחה של השיר הזה כבר שנים כחלק בלתי נפרד מתוכנית הלימודים שלי ללימוד קלידים.
הצלחת לשים לב להמון ניואנסים שגם אני (בתור אוהד מושבע של גרסטנר) לא שמתי לב אליהם.
עבודת נמלים מדוקדקת. באמת שאפו!
יש כמה דקויות באמת קטנות ולא ממש משמעותיות, אבל אם ביקשת...
1. בפתיחה, רגע לפני שנכנס החליל יש טעות בתו אחד. (בערך 0:13)
2. בכללי יש ענייני דיוק בטיימינג. כאילו צריך Quantize, אם יש לך את האופציה. (אולי הבעיה היא בתאימות למקור שבהתחלה עובד על טמפו משתנה)
3. בסיום החלק השני של הפתיחה, זו עם סולו החליל (בערך 1:05)
לדעתי צליל הסיום מורכב משני תווים. אתה ניגנת את הנמוך שבהם, אבל יש עוד אחד, גבוה יותר, והוא חסר לי.
בכל מקרה, לי המקור נשמע יותר גבוה מנמוך.
4. התופים בפזמון חזקים ומשתלטים, כדאי להנמיך.
5. ב-5:06 לפני עליית הסולם - חסרים שם קצת כינורות במעבר. תבדוק אם אפשר להוסיף שם משהו, כי יש שם איזו עוצמה שנעלמה.
אבל זה ממש בקטנה...
עבודה מצויינת!
עלה והצלח!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: